Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul regretatului Ion Dolănescu. Gestul făcut de admiratori

Ce a apărut la mormântul regretatului Ion Dolănescu. Gestul făcut de admiratori

GALERIE FOTO (5) Ce a apărut la mormântul regretatului Ion Dolănescu.

Ce a apărut la mormântul regretatului Ion Dolănescu. Artistul s-a stins din viață în urmă cu 12 ani, iar vineri ar fi fost ziua de nume a acestuia. Deși au trecut ani de zile de când Ion Dolănescu a plecat dintre noi, fanii nu l-au uitat. Aceștia au trecut pe la mormântul său de la cimitirul Bellu.

Ce a apărut la mormântul regretatului Ion Dolănescu. Gestul făcut de admiratori

Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2009, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. Deși au trecut 12 ani de la moartea sa, fanii nu l-au uitat. Vineri, de Sfântul Ion, cântărețul ar fi sărbătorit ziua de nume, iar cu această ocazie admiratorii săi au trecut pe la mormântul său de la cimitirul Bellu din București. Oamenii au lăsat zeci de flori la mormântul actorului, crenguțe de brad, candele și lumânări. Fanii artistului au mereu grijă ca locul de veci al acestuia să nu fie gol.

Ionuț Dolănescu, fiul legitim al artistului a publicat în ziua de Sfântul Ion un clip video cu tatăl său, pe vremea când se afla la un concert.Artistul le-a arătat tuturor căt ce iubit era Ion Dolănescu și ce piese a lăsat în urma sa. Deși Ionuț are un program încărcat, cântărețul și-a făcut timp pentru a merge la mormântul tatălui său pentru a-i aprinde o lumânare cu ocazia aniversării sale. Acesta a declarat că tatăl său obișnuia să organizeze petreceri fastuoase, unde erau invitați mari artiști din România. ‘‘Mă bucur că am reușit astăzi să ajung la tata, la cimitir. De Sf. Ioan dădea petreceri cu sute de persoane, unde veneau artiști. La acestea petreceri veneau mari artiști, d-asta se cuvine în această zi sfântă să-i pomenim și pe cei care nu mai sunt cu noi”, a mărturisit Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

Ce i-a spus Ion Dolănescu lui Ionuț înainte să moară

Înainte de a pleca din această lume, Ion Dolănescu a ținut să îi transmită un lucru foarte important fiului său. Artistul nu a vrut să moară înaintre de a-i spune ceva lui Ionuț Dolănescu. „Tata dintotdeauna mi-a spus: Oriunde ai umbla în lumea asta, pentru că am locuit o vreme și în Australia, acum și în America, dar tata mi-a spus: „Tu numai aici, în patria ta, vei fi ceea ce ești. Datorită mie, datorită maică-tii. Numele Dolănescu. Nu mi-a fost ușor, numele ăsta mi-a fost și o povară”, a declarat Ionuț Dolănescu.

După mooartea lui Dolănescu, Ionuț și Dragoș Dolănescu au început să se certe pe avere, iar cel din urmă a făcut acuzații grave la adresa fratelui său, după ce acesta a scos melodia „Am avut și eu un frate”. „De fapt, este un cântec mai vechi care pe care l-a scos el, foarte probabil, ca şi celalalte cântece, nu l-a făcut el. Nu e nimic de comentat. Eu cred că duc o viaţă destul de demnă, aici în Costa Rica, iar ce cântă Ionuţ, nu am ce să comentez,” , a spus Dragoș Dolănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: