Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut lângă mormântul lui Corduneanu, la scurt timp după înmormântare. Adrian „Beleaua” Corduneanu a făcut publică filmarea emoționantă

Ce a apărut lângă mormântul lui Corduneanu, la scurt timp după înmormântare. Adrian „Beleaua” Corduneanu a făcut publică filmarea emoționantă

Cine îl va înlocui pe Costel Corduneanu.

În ziua de vineri, 19 aprilie, a avut loc înmormântarea lui Costel Corduneanu, în Cimitirul Eternitatea din Iași. Moartea fostului sportiv, în vârstă de 54 de ani, a adus o profundă durere în sufletele membrilor familiei și ale celor care l-au cunoscut. Fostul campion mondial la lupte libere (cadeți) s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate, după ce a fost internat într-un spital din Târgu Mureș. Trupul său a fost condus pe ultimul drum, iar întreaga ceremonie a fost marcată de o atmosferă de tristețe și evlavie.

Ce a apărut lângă mormânt

Familia lui Corduneanu încă suferă profund din cauza pierderii sale. Adrian „Beleaua” Corduneanu, fratele acestuia, a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip emoționant de la mormântul fostului luptător. În înregistrare, se poate observa un câine care stă într-un mod sfâșietor lângă mormânt, probabil locul în care stăpânul său a fost înmormântat.

„Cum stă câinele pe mormânt și nu pleacă. De vreo lună de zile”, a mărturisit Adrian Corduneanu, subliniind loialitatea necondiționată a animalului față de fostul său stăpân.

@adriancorduneanubeleauaUitați si voi câinele… 😥❤️🙏

♬ sunet original – ADRIAN CORDUNEANU 👍

Reacțiile emoționate ale publicului nu au întârziat să apară

Mulți utilizatori au evidențiat că animalele pot fi mai loiale decât oamenii și au împărtășit mesaje de compasiune și înțelegere față de suferința câinelui. „Ia-l acasă, Adrian! Mare pomană îți faci cu el să-l îngrijești!”, „Câinele întotdeauna suferă mai mult decât noi oamenii”, „Asta înseamnă loialitatea! Oamenii te lasă la greu, câinele niciodată!”, au fost doar câteva dintre comentariile emoționante primite în urma postării videoclipului.

Costel Corduneanu a trecut printr-o luptă grea cu problemele de sănătate. Aproape de finalul vieții, fostul luptător ar fi ajuns să cântărească doar 35 de kilograme. Problemele cardiace l-au condus pe patul de spital, iar specialiștii îi indicaseră necesitatea unui transplant de cord. Efortul depus în cariera sa de sportiv de performanță și stresul acumulat în timp ar fi contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: