Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut pe cerul Rusiei. Mulți au crezut că vine sfârșitul

Ce a apărut pe cerul Rusiei. Mulți au crezut că vine sfârșitul

GALERIE FOTO (2) Ce a apărut pe cerul Rusiei. Mulți au crezut că vine sfârșitul

Pe cerul Rusiei a apărut ceva care pare să semene cu o uriașă minge de foc. Iată imaginile, care au devenit virale, și ce au scris oamenii după ce le-au văzut.

Ce a apărut pe cerul Rusiei. Mulți au crezut că vine sfârșitul

O imagine distribuită pe Reddit prin care se poate observa o formațiune ciudată de nori deasupra orașului Sankt Petersburg, Rusia, i-a făcut pe unii să spună că arată ca o „minge de foc”. Mai exact, pare să arate un glob portocaliu strălucitor, cu o dâră de fum în spate, care se îndreaptă cu viteză spre Pământ, potrivit mirror.co.uk.

Cineva a pozat totul și a publicat imaginile pe Internet.

Mulți și-au dat cu părerea despre ce ar putea fi. Unii au spus că ar putea fi „prefigurarea” sfârșitului lumii, pentru că arată incredibil de amenințător, mai exact un „asteroid care va pune capăt planetei”, alții au susținut că este pur și simplu o formațiune unică de nori – deoarece, dacă se deplasa rapid, ceea ce face un asteroid, ar fi lovit deja Pământul.

Cert este că imaginea a stârnit numeroase dezbateri online, deoarece nimeni nu este sigur ce este sau a fost. Și asta pentru că prima dată, imaginea a fost făcută publică în 2022, dar de curând a recirculat în mediul online. Imaginile continuă și acum să stârnească reacții și supoziții de tot felul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: