Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să rămână la ea: „Nu mă așteptam să…”

Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să rămână la ea: „Nu mă așteptam să…”

GALERIE FOTO (5) Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Sorescu

Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să rămână la ea. Artista și creatorul de modă, Alex Ciucu au decis să divorțeze. Vedeta a recunoscut public despărțirea de tatăl fiicelor sale.

Ce a apărut pe contul de Instagram al Alinei Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să rămână la ea: „Nu mă așteptam să…”

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează, spre surprinderea multora. Deși zvonurile legate de despărțirea lor au apărut încă de anul trecut, în urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu a recunoscut public că divorțează de Alex Ciucu. Designerul a depus o ordonanță președințială, pentru ca fetițele să rămână la el, dar artista a avut câștig de cauză. Vedeta a transmis vestea pe rețelele de socializare, iar acest lucru a stârnit un val de reacții. Numeroase vedete din România și internauți au reacționat la postarea Alinei. Vestea că fetițele vor locui în continuare cu mama lor i-a bucurat foarte mult pe fanii artistei. Cei care o urmăresc pe artistă au avut numai comnetarii pozitive la adresa acesteia. „Alina…viața e încurcată… Să ai încredere în tine, pentru că ești frumoasă și inteligentă. Cine nu te-a apreciat la adevărata valoare, nu te merită. E viața ta și iei ce decizii vrei, dar nu mă așteptam să ți se întâmple așa ceva.Să fii iubită, pentru că meriți!”, a scris una dintre urmăritoarele Alinei Sorescu, în dreptul unei fotografii postate de solistă, pe rețelele de socializare.„Înflorește din nou, pentru că toți cei care te-au cunoscut te iubesc!”, „Mult noroc”, „Cât ești de rafinată!„, au adăugat internauții.

Fetițele Alinei Sorescu și ale Alexandrei Ciucu vor rămâne cu mama lor

În urmă cu câteva zile, instanța a decis ca domiciliul celor două fiice ale Alinei Sorescu și ale lui ALexandru Ciucu să fie stabilit la mama. Hotărârea vine la scurt timp după ce designerul Casei Regale a depus o ordonanță președințială, prin intermediul căreia cerea ca micuțele să rămână la el până se va finaliza divorțu.

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine.
Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare și vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere.„, a scris Alina Sorescu, pe contul personal de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: