Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a comandat și ce a primit? O tânără a fost dezamăgită când și-a văzut rochia cumpărată de pe Internet

Ce a comandat și ce a primit? O tânără a fost dezamăgită când și-a văzut rochia cumpărată de pe Internet

GALERIE FOTO (4) Ce a comandat și ce a primit

Ce a comandat și ce a primit? Există multe site-uri din întreaga lume, unde comercianții pun în vânzare lucruri din cele mai diverse, de la rochii, bijuterii până la cele mai banale obiecte de casă. Însă, momentul șocat este atunci când produsul ajuns la noi nu seamănă deloc cu cel comandat. Acest lucru a pățit și o tânără care a comandat o rochie de pe un site chinezesc o rochie extrem de superbă. Ce a primit, de fapt, aceasta?

Ce a comandat și ce a primit? O tânără a fost dezamăgită când și-a văzut rochia cumpărată de pe Internet

Ce a comandat și ce a primit? În ziua de azi, online-ul este la putere, iar lumea poate găsi absolut orice, de la haine, încălțăminte până la cele mai ciudate lucruri. Toate acestea îți ajung în fața ușii, fără a face niciun efort. Ei bine, situația devine supărătoare în momentul în care produsul pe care îl primești nu seamănă deloc cu cel pe care l-ai comandat. Este și cazul unei tinere care și-a dorit o rochie extrem de specială pentru un eveniment. Pentru că nu avea timp să meargă la shopping, și-a comandat o rochie superbă de pe un site chinezesc. După ce a analizat toate detaliile a luat decizia de a o comanda.

Lungă, elegantă, bej și strălucitoare, tânăra deja își imagina că va fi atracția serii. Hotărâtă, a coamndat-o mai ales că prețul era de 43,39 de dolari și părea o adevărată bijuterie de rochie, cel puțin așa arăta în poze. După ce a așteptat cu sufletul la gură rochia minunată, aceasta a ajuns într-un final în mâinile ei. Când a deschis coletul, tânăra a avut un șoc. Ceea ce a primit nu se potrivea deloc cu ceea ce văzuse ea pe internet nici măcat 1%. Dezamăgită, a postat câteva fotografii în comentarii, pe site-ul de unde a comandat rochia, pentru a le arăta internauților că produsele nu sunt ceea ce par.

Rochia comandata

 

Ulterior, aceasta le-a cerut reprezentanților site-ului banii înapoi, dar tânăra și-a primit doar jumătate de sumă. „Este suficient să vezi fotografia. Însă am cerut banii înapoi, dar vânzătorul mi-a oferit numai jumătate. Este bine și așa. O dezamăgire totală…nu mă așteptam să arate atât de rău. O pot purta undeva doar dacă vreau să mă fac de râs” a scris tânăra, în dreptul imaginilor.

Rochia primita

Și-a comandat rochia visurilor pe Internet, dar a avut o surpriză de proporții când a primit-o

Userul Anna Dinh a trăit un adevărat șoc după ce a primit coletul cu rochia pe care o comandase de pe Internet. Aceasta și-a comandat rochia visurilor sale, dar a avut o surpriza neplăcută atunci când aceasta i-a ajuns acasă.

Tânăra descoperise pe un site o rochie de culoarea mării, fără bretele, lungă și tăiată într-o parte. Superb! Rochia era tot ce își dorea Anna. A comandat-o, a plătit-o, iar după câteva zile de așteptare, aceasta și-a primit rochia mult dorită. Surpriză! Ținuta nu semăna deloc cu rochia pe care aceasta o văzuse în poze. Ulterior, a încărcat cțteva fotografii pe site pentru a le arăta și celorlalți ce țeapă și-a luat.

Și-a comandat rochia visurilor pe Internet
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: