Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o clientă într-o caserolă de aripioare de la Lidl. A rămas șocată când a deschis-o

Ce a descoperit o clientă într-o caserolă de aripioare de la Lidl. A rămas șocată când a deschis-o

GALERIE FOTO (2)

Recent, cumpărătorii din Cluj-Napoca au avut parte de experiențe dezamăgitoare și îngrijorătoare legate de siguranța alimentară, după ce au achiziționat produse din supermarketuri locale. Două cazuri separate, dar la fel de perturbatoare, au scos în evidență potențialele probleme de siguranță cu care se pot confrunta consumatorii.

Siguranța alimentară este o responsabilitate majoră pentru retailerii de produse alimentare și este esențială pentru sănătatea și bunăstarea consumatorilor. Consumatorii sunt îndemnați să fie atenți la calitatea produselor pe care le achiziționează și să raporteze orice nereguli autorităților.

Ce a descoperit o clientă într-o caserolă de aripioare de la Lidl

Primul incident implică o femeie care a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui de la un magazin Lidl din oraș. La deschiderea produsului, clienta a fost neplăcut surprinsă de mirosul puternic de alterare emanat de carne. Deși termenul de valabilitate al produsului nu expirase, calitatea acestuia era clar sub așteptări.

,,Nu este prima dată când se întâmplă cumpăr carne din Lidl și să fie stricată.

Altă dată am dus-o înapoi, de data aceasta am aruncat bonul aseară (când am și cumpărat-o) iar azi când să gătesc prânzul am deschis ambalajul și nu am avut curajul să ating carnea la cât de urât mirosea.

Nu am magazinul la colțul blocului, astfel încât să pot merge înapoi cu fiecare produs necorespunzător. Scriu această postare pentru a recomanda altora sa ocolească produsele de la frigiderul acestui magazin’’, a spus femeia pe o rețea de socializare.

Această situație a stârnit neliniște și speculații cu privire la manipularea necorespunzătoare a cărnii înainte de a fi expusă pe raft. Unele presupuneri sugerează că produsul ar fi putut fi lăsat în condiții improprii în magazin sau ținut în cărucior pentru o perioadă prea lungă înainte de a fi returnat la frigider.

,,Nu e expirată…ea de fapt a fost ținută în condiții proaste înainte sa fie expusă problema sunt angajații acelui magazin, care au fost neglijenti.. poți face o sesizare la magazin cu ce ai pățit. ‘’, a transmis o altă femeie.

Nu a fost singurul caz

Un al doilea incident, deopotrivă alarmant, a avut loc când un bărbat a cumpărat o bucată de carne de vită dintr-un alt supermarket. Experiența sa culinară a luat o întorsătură neașteptată când, în timp ce mânca, a simțit un obiect metalic în gură. La o inspecție mai atentă, a descoperit că era un ac de cateter, un obiect utilizat în procedurile medicale pentru administrarea medicamentelor intravenoase. Acest incident ridică serioase întrebări privind procesele de verificare și control al calității în lanțul de aprovizionare al produselor alimentare.

„Când am început să mănânc, am simțit imediat ceva metalic între dinți. Am scuipat imediat bucata de carne și am observat ceva ciudat ieșind din ea. Nu mi-a luat mult să realizez că era vârful unui ac gros, gol pe dinăuntru. Doamne! E incredibil, dar am reușit să îmi dau seama de el destul de repede. Bine că nu l-am înghițit!”, a spus italianul de 58 de ani, conform Il Gazzettino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: