Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o familie în pereții casei, care începeau ușor-ușor să se crape

Ce a descoperit o familie în pereții casei, care începeau ușor-ușor să se crape

GALERIE FOTO (4) Ce a descoperit o familie în pereții casei, care începeau ușor-ușor să se crape

Iată ce a descoperit o familie în pereții casei, care începeau ușor-ușor să se crape. Imagini uluitoare au făcut vâlvă pe Internet.

Ce a descoperit o familie în pereții casei, care începeau ușor-ușor să se crape

Imagini uluitoare dintr-o casă din Santa Rosa, California. Familia care deține locuința s-a speriat când a observat crăpături și au chemat pe cineva să intervină. Zeci de mii de ghinde au ieșit în cascadă din spatele peretelui unui dormitor.

„Ireal”, a scris Nick Castro, unul dintre muncitorii chemați de proprietari să intervină, pe pagina de Facebook a companiei sale.

Foto: Nick Castro
Foto: Nick Castro

Pe măsură ce muncitorii ajungeau în spatele peretelui, micile nuci de stejar se tot revărsau. Oamenii au declarat că, în total, opt saci de gunoi au fost umpluți cu 700 de kilograme de ghinde.

„Un mic tezaur”, cum ar veni, al ciocănitorilor de ghindă.

„Instinctul de a băga o ghindă într-o gaură și de a o depozita este destul de puternic la aceste păsări”, a explicat Angela Brierly, cercetător, care studiază această specie de păsări la Hastings Natural History Reservation.

În acest caz, se pare că păsările au încercat să ascundă nucile în peretele de lemn al casei, dar nu au mai reușit, apoi au început să depoziteze de-a lungul anilor grămezi de ghinde în coșul de fum al casei. Deoarece ghindele continuau să cadă într-o cavitate din perete, ciocănitorile nu puteau avea acces la ele, așa că au continuat să umple golul cu tot mai multe ghinde.

„Pasările astea erau un pic cam insistente. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, au mai declarat martorii, potrivit The Guardian.

Ciocănitorile formează familii poliamoroase cu până la șapte masculi și patru femele, cărora li se alătură alte rude care le ajută să-și crească puii.

Întregul lor ecosistem, istoria lor și modul lor de viață se învârte în jurul ghindei. Generațiile de ciocănitori pot avea nevoie de până la 100 de ani pentru a perfora copaci mari cu 50.000 de găuri pentru ghinde.

Foto: Live Science
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: