Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Ce a descoperit o mamă la păpușa celor două fetițe ale sale. Oamenii au sfătuit-o să o arunce cât mai repede

Șocant! Ce a descoperit o mamă la păpușa celor două fetițe ale sale. Oamenii au sfătuit-o să o arunce cât mai repede

Ce a descoperit o mamă la păpușa celor două fetițe ale sale

Este șocant ce a descoperit o mamă la păpușa fetițelor sale. Având gemene, o femeie le-a cumpărat acestora o păpușă Elsa Frozen, care a șocat-o după ce a descoperit că jucăria are o problemă care poate afecta copiii care o folosesc.

Șocant! Ce a descoperit o mamă la păpușa celor două fetițe ale sale. Oamenii au sfătuit-o să o arunce cât mai repede

Amy Ahearne, din Orange, New South Wales, Australia a rămas șocată după ce a descoperit că jucăria cu care gemenele sale se juca scotea sunete foarte ciudate și deloc potrivite pentru copii. Femeia era în casă în momentul în care a auzit sunete sexuale din camera celor două fete ale sale. Alarmată, Amy s-a dus repede în camera gemenelor, pentru a vedea ce se întâmplă. Ulterior, femeia a descoperit că păpușa fetelor, Elsa, din filmul Disney, The Frozen, gemea. Amy a distribuit videoclipul pe contul său de TikTok, arătându-le și celorlalte persoane că astfel de jucării, pot fi periculoase pentru copii. „Ori se descarcă bateriile, ori casa este bântuită„, a scris Amy în dreptul filmulețului. De asemenea, femeia a explicat cum a descoperit că păpușa Elsa, scoate sunete ciudate.„Imaginați-vă confuzia mea când am auzit asta venind din camera de jucării! , a mai spus mama gemenelor.

Videoclipul postat de Amy Ahearne, a fost vizionat de peste 22.000 de ori, utilizatorii fiind șocați de cele văzute. Unii dintre ei au comentat la postare, unii încercând să creeze o atmosferă haioasă, în timp ce alții au sfătuit-o pe Amy să arunce jucăriile. „Omfg hahahahaha lasă-o să plece Elsa lasă-o să plece”, „Arunca aceasta jucarie, arunc-o.

Topul celor mai căutate jucării dorite de copii, de Moș Crăciun

Sezonul sărbătorilor de iarnă a venit, iar copiii preferă foarte mult această perioadă a anului, pentru că primesc multe cadouri. Atmosfera caldă și agitată în care familia se strânge la aceeași masă și întâlnirile cu prietenii sunt încărcate cu armonie și multă bucurie. Anotimpul iarna aduce multă bucurie și zâmbete în sufletele celor mici. Odată cu sosirea iernii, Moș Nicolae este primul care îi vizitează pe copii și le aduce cadouri. În seara de 5 decembrie, copiii își șterg ghetuțele pentru a-l întâmpina pe Moș Nicolae. Și de Moș Nicolae, copiii se pregătesc să primească jucării și dulciuri multe.

Unii dintre ei preferă să se exprime prin muzică, le place să danseze și să simtă ritmul muzicii. Astfel, un covoraș muzical poate fi o jucărie bună pentru copiii de toate vârstele. Covorul de Joacă cu sunete și activități interactive este alcătuit din 9 cifre de la 1 până la 9. Acest joc ajută la dezvoltarea abilităților motorii pe măsură ce copilul tău dansează pe covoraș.

Un alt joc preferat de copii este Montessori de Îndemânare cu bile colorate. Acesta le stimulează imaginația, coordonarea mână-ochi și creativitatea. Jocul conține planșe din care cei mici pot învăța să construiască și să așeze bile în format 3D.

De asemenea, Placa din Lemnul Puzzle 4 în 1, este un joc distractiv. Acesta este preferat atât de educatori, cât și de părinți și copii. Dacă vrei să-l înveți pe cel mic să distingă formele și culorile, puzzle-ul din lemn este ideal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: