Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o turistă cazată în Saturn în camera ei. Nimic din ce știa nu mai era la fel

Ce a descoperit o turistă cazată în Saturn în camera ei. Nimic din ce știa nu mai era la fel

GALERIE FOTO (6) Ce a descoperit o turistă cazată în Saturn în camera ei. Nimic din ce știa nu mai era la fel

O turistă cazată la un hotel din Saturn a descoperit că nimic din ce știa nu mai era la fel. Aceasta a rămas cu un gust amar după vacanța petrecută pe litoralul românesc. Iată ce a găsit în camera ei.

Ce a descoperit în camera ei o turistă cazată în Saturn. Nimic din ce știa nu mai era la fel

Plăcut impresionată când a mers în 2021 la același hotel, în 2022 lucrurile păreau total schimbate acolo. Ce a găsit în camera unde a fost cazată a făcut-o să fie complet nemulțumită. Mizerie, așternuturi uzate, pe lângă alte lucruri care nu ar fi trebuit să fie așa. Imaginile vorbesc de la sine. Ele au fost publicate pe un grup de Facebook, însoțite de un text.

Facebook/grup Am fost acolo ( recenzii cazare ,restaurante,vizite )

Facebook/grup Am fost acolo ( recenzii cazare ,restaurante,vizite )

Facebook/grup Am fost acolo ( recenzii cazare ,restaurante,vizite )
Facebook/grup Am fost acolo ( recenzii cazare ,restaurante,vizite )

„Revenire în 2022 după ce în 2021 a fost OK. Mare greșeală! 5 nopți. Mizerie în cameră, așternuturi îngălbenite de vreme și uzate, pat cu saltea foarte uzată. În baie nu s-a șters faianța de anul trecut. Bateriile erau murdare la propriu. Prosoape la schimb am cerut în a patra zi, nu mai aveau deloc, cameristele duc doar gunoiul și asta când își aduc aminte. Mocheta nu a fost aspirată nici când am intrat în prima zi”, a declarat turista.

Facebook/grup Am fost acolo ( recenzii cazare ,restaurante,vizite )

„Clasificarea hotelului de 2 stele a fost dată pentru dotări sau uzura hotelului, curățenia este obligatorie și la 2 stele! Parcarea costă 35 lei/zi și chiar dacă sunt locuri nu se deschide bariera. Recepționerul acru și cu tupeul să îți răspundă Altă întrebare! la solicitarea ta”, a mai spus ea, conform sursei.

Au fost, însă, și câteva părți bune. Puține, dar bune.

„Șefa de hotel OK, înțelegătoare. Mâncarea așa-și-așa, prețurile bune, OK, mâncare bună. Pentru o cafea la micul dejun îți trebuie 15 minute. Avantajul hotelului e că se situează foarte aproape de plajă. În loc să mergi înspre bine este exact invers, de la an la an”, a mai spus turista.

Reprezentanții hotelului respectiv nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere, în momentul când jurnaliștii locali au încercat să ia legătura cu ei, conform Replica Online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: