Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a descoperit un pescar care a scos din apă un aligator

Ce a descoperit un pescar care a scos din apă un aligator

Un bărbat care pescuia în Brazilia a avut o surpriză de proporții când a scos undița și a prins un aligator. 

 

Surpriză de proporții

 

În momentul în care încerca să ridice undița, bărbatul a prins un aligator. În momentul în care a încercat  să ridice aligatorul din apă, bărbatul a fost surprins când a văzut cum animalul este atacat de o anaconda uriașă, care s-a înfășurat în jurul aligatorului.

Întreaga scenă a devenit virală după ce mai mulți pescari din statul Mato Grosso au postat-o pe rețelele de socializare, scena fiind filmată pe 21 octombrie, potrivit Daily Star.

Mai mult,  cârligul și firul de la undiță folosite de pescar în înregistrare sunt interzise pentru pescarii amatori și pot fi utilizate numai de cei profesioniști, scrie presa locală.

În cele din urmă, pescarul a renunțat să mai tragă aligatorul și l-a lăsat pradă anacondei.

 

Descoperiri inedite în ocean

 

Pescarii au parte de tot mai multe surprize din adâncul oceanului. Un pui de rechin dintr-o specie rară a fost descoperit de un pecsar din Indonezia, în urmă cu câteva săptămâni.

Puiul a fost descoprit în interiorul unui rechin adult mort, prins de mai mulți pescari, scrie Daily Mail.

Ceea ce face neobișnuit acest pui de rechin este ochiul pe care îl are în mijlocul capului, lucru care a stârnit curiozitatea localnicilor.

„Am găsit trei pui în stomac, dar unul dintre ei părea ciudat, cu un singur ochi. Și culoarea lui era ciudată, ca laptele”, a spus unul dintre pescari, potrivit sursei citate.

Localnicii au raportat incidentul autorităților, iar creatura ar fi fost deja moartă când au găsit-o.

Puiul de rechin ar fi suferit de o afecțiune numită Ciclopia, care face ca embrionul să formeze un singur ochi în loc de doi.

Cealaltă afecțiune a sa, albinismul, este o condiție rară, caracterizată prin producerea unei cantități de melanină foarte mici sau chiar prin absența acestui pigment.

 

Etichete: