Redactia.ro
Home » Monden » Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: „Nu înțelegeam de ce mă umflu”

Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: „Nu înțelegeam de ce mă umflu”

Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Dan Badea! De ce au divorțat, de fapt: „Am plâns în pernă!”

Lora joacă în noua comedie de pe marile ecrane din cinema, „Secretul lui Zorillo”, iar concertele au început să îi umple artistei agenda de când s-au scos restricțiile. Artista a povestit ce face zilele acestea de sărbătoare, dar și ce durere are în suflet din cauza lipsei mamei sale, încercând să păstreze vie amintirea ei.

Ce rol are Lora în „Secretul lui Zorillo”

Lora a povestit ce rol are în producția recent lansată:

„Sunt atât de curajoși colegii mei și au o energie atât de bună, încât pur și simplu te îmbolnăvesc de optimism. Am un rol mic, sunt soția unui roman. Mă bucur că am reușit să punctez și chestia asta, nu am putut să fiu mai mult, din cauza timpului, pentru că prezentam la frumoasa emisiune la ProTV dimineața și mi-a fost super greu să lipsesc, dar mă bucur că am cunoscut toți oamenii ăștia, în formula completă”, a spus artista pentru „Click!”.

Unde a făcut artista Paștele?

Lora a sărbătorit Paștele acasă:

„Acasă, ca în fiecare an, voi găti cu fratele meu și cu iubitul meu și vom merge la Înviere și cam asta va fi! (n.r. am vorbit cu Lora înainte de Paște, la premiera filmului „Secretul lui Zorillo”)”, a adăugat aceasta.

La ce poftește Lora de sărbători?

Lora poftește la „salată de boeuf! Eu sunt genul care e obișnuit și cu piftia, răcitura! Am să fac răcitură și ouăle alea umplute cu pate de ficat”, a mărturist ea pentru aceeși sursă.

Lora nu ține diete

Aceasta povestește că nu ține niciodată diete:

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”

Lora: „Mama îmi lipsește cel mai mult!”

 „Mi-o amintesc tot timpul, încerc să o simt tot timpul lângă mine, îmi amintesc vocea ei și încerc să nu o las să dispară!”, a încheiat cântăreața explicând cât de dor îi este de mama ei.

Imagini inedite din noua peliculă din care face parte artista:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: