Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Betty Salam înainte ca tatăl ei să fie reținut de autorități pentru înșelăciune? Gestul ei a făcut înconjurul internetului VIDEO

Ce a făcut Betty Salam înainte ca tatăl ei să fie reținut de autorități pentru înșelăciune? Gestul ei a făcut înconjurul internetului VIDEO

betty salam

Într-un eveniment care a captat atenția publicului, celebrul cântăreț de manele, Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, a fost recent luat pe sus de autorități direct din locuința sa, sub acuzația de înșelăciune. Incidentul a avut loc după ce Salam a primit avansuri semnificative pentru a susține mai multe spectacole, însă, în mod neașteptat, nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale, lăsând un prejudiciu de aproximativ 18.000 de euro. Curios este faptul că Betty Salam, fiica artistului, pare să fi avut o presimțire cu privire la iminenta reținere a tatălui său, manifestându-se printr-o coincidență intrigantă pe rețelele sociale.

Florin Salam a fost reținut de autorități pentru înșelăciune

Cu puțin timp înainte de intervenția spectaculoasă a forțelor de ordine, scenariul s-a complicat când polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în special cei din cadrul Secției 2, au efectuat o descindere la domiciliul lui Salam, bazându-se pe trei mandate de percheziție. În urma acestora, cântărețul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun. Interesant este că, pe parcursul acestor evenimente, s-a descoperit că Florin Salam ar fi avut complici, amplificând astfel gravitatea acuzațiilor aduse.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunţă Poliția Capitalei.

Ce a făcut Betty Salam înainte ca tatăl ei să fie reținut de autorități pentru înșelăciune

În contextul reținerii neașteptate a tatălui său, Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a atras atenția printr-un gest simbolic pe rețelele de socializare. Cu doar câteva ore înaintea reținerii tatălui său, pe contul ei de Instagram a fost promovată o nouă piesă intitulată „Lacrima de rouă”, interpretată împreună cu tatăl ei. Acest moment sugerează o legătură profundă între cei doi, chiar și în absența comunicării directe, având în vedere că participarea ei la show-ul Asia Express 2024 o ține departe de țară și, implicit, de evenimentele curente. Această publicație, realizată probabil de o persoană de încredere desemnată de Betty, evidențiază nu doar solidaritatea familiei în momente dificile, dar și puterea rețelelor sociale de a păstra conexiuni vii, indiferent de circumstanțe.

Astfel, situația actuală în care se află Florin Salam ridică numeroase semne de întrebare și speculații, în timp ce solidaritatea și suportul familiei sale, în special al fiicei sale, Betty, rămân neschimbate, în ciuda distanțelor și a provocărilor întâmpinate. Această poveste, încărcată de emoție și suspans, continuă să fie urmărită de admiratori și publicul larg, anticipând următoarele dezvoltări.

Sursa foto: Instagram

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: