Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut cea mai scundă femeie din lume la Chefi la cuţite, la Antena 1. I-a uimit pe jurați (VIDEO)

Ce a făcut cea mai scundă femeie din lume la Chefi la cuţite, la Antena 1. I-a uimit pe jurați (VIDEO)

Cea mai scundă femeie din lume a fost invitată în platoul show-ului culinar. La 29 de ani, Jyoti Amge are 62,8 centimentri și cântărește 5 kg.

Ea a ajuns în centrul atenției la nivel global în 2009, când a apărut în emisiunea Bikkuri Chojin 100 Special nr. 2 de la Fuji TV.

Le-a povestit viaţa ei juraţilor

După nenumărate cercetări și analize, mai multe cadre medicale au ajuns la concluzia că tânăra are deficit de hormon de creștere.

Sunt din Nagpur, Marahashtra, India. Am terminat studiile universitare de master. Am diplomă de master în literatură engleză.

Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume,am cele mai mici tălpi și cele mai mici palme.

În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră.

De când am devenit celebră am călătorit în atât de multe locuri încât nici nu mi le mai aduc aminte pe toate. Am fost în Japonia, Italia, America, Turcia, Kuweit, China, România, Argentina și restul le-am uitat.

În România îmi place mult, sunt pentr a doua oară aici. E o țară diferită de India, dar îmi place mult! Am o familie numeroasă. Am trei surori, un frate, mama și tata.

Eu sunt cea mai mică dintre toți frații. Verișorul meu are 2 ani, dar e deja mai înalt decât mine”, a povestit Jyoti Amge.

Cum au reacţionat juraţii?

Ce trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas muți de uimire.

„Sunt șocat! Sunt șocat efectiv!”, a reacționat Florin Dumitrescu.

„Nu-mi vine să cred! O creatură așa micuță! E micuță rău!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Doamne, Dumnezeule, cât de frumoasă e!”, „Nici nu știu ce să întreb”, au zis Scărlătescu și Bontea, uitându-se uimiți la concurentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: