Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Dani Oțil pentru soacra lui. A spus tot, în direct, la Tv: “E aproape șefa mea”

Ce a făcut Dani Oțil pentru soacra lui. A spus tot, în direct, la Tv: “E aproape șefa mea”

Dani Oțil a spus-o în fața tuturor! Care este relația cu soacra sa, nimeni alta decât mama Gabrielei Prisăcariu. Cum era de așteptat, colegul Răzvan Simion a reacționat imediat.

Din dorința de a spune un banc, Dani Oțil a făcut o mărturisire mai puțin așteptată despre soacra lui, mama Gabrielei Prisăcariu.

Ce a făcut Dani Oțil pentru soacra lui. A spus tot, în direct, la Tv

Matinalul de la “Neatza cu Răzvan și Dani” face o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii despre soacra lui.

De data aceasta, prezentatorul TV a mărturisit cu umorul său specific că și-a angajat soacra la restaurantul său. Dani Oțil a declarat că beneficiile sunt de partea lui. Așa îi mai poate taie din salariu soacrei.

”Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară.

El i-a spus apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani face cât o serie de dezvăluiri despre lucrurile și peripețiile pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

Răzvan Simion a reacționat imediat. Acesta s-a amuzat teribil pe seama faptului că al său coleg stă ”sub papucul” soacrei.

Cum se înțelege Dani Oțil cu soacra lui

Și se pare că Dani Oțil se înțelege de minune cu soacra sa. Acesta pare a fi motivul pentru care matinalul a acceptat-o o pe mama Gabrielei Prisăcariu în afacerea sa.

De curând, Gabriela Prisăcariu a spus tuturor cât de mult îi este recunoscătoare mamei sale. Iar cu ocazia zilei de naștere a femeii, fiica sa i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani mama!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: