Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Emi Pian în închisoare? Grație acestei îndeletniciri a fost eliberat mai devreme

Ce a făcut Emi Pian în închisoare? Grație acestei îndeletniciri a fost eliberat mai devreme

Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost la închisoare pentru mult timp, dar aceasta a fost eliberat mai devreme datorită bunei sale purtări. Acesta se afla sub supravegherea organelor de control până în anul 2021.

Ce a făcut Emi Pian în timpul petrecut după gratii

Emi Pian a ajuns la închisoare după ce a comis mai multe ilegalități. Totuși, el nu și-a executat pedeapsa în totalitate, pentru că a fost un deținut-model, ce a participat la cursuri educative, la diverse activități și nu a avut niciodată un conflict în interiorul închisorii.

Florin Mototolea, pe numele său cunoscut în lumea interlopă – Emi Pian, a fost răsplătit pentru buna sa purtare și chiar a primit și permisiunea de a părăsi penitenciarul de șapte ori.

”Persoana privată de libertate a participat la activități socio-educative și lucrative, a fost recompensată de șapte ori, inclusiv cu două permisii de ieșire din penitenciar, puse în aplicare la 06.06.2019 și 06.07.2019, fără a exista incidente, persoana condamnată respectând măsurile și obligațiile impuse. Petentul nu a fost niciodată sancționat disciplinar pe parcursul detenției, adoptând o conduită decentă față de personalul locului de deținere și celelalte persoane private de libertate . De asemenea, apreciem concludent sub aspectul conduitei petentului faptul că acesta execută pedeapsa la regim deschis și nu au existat incidente, în pofida măsurilor reduse de supraveghere și a interacțiunii sporite dintre deținuți”, se arată în decizia de eliberare a lui Emi Pian.

Emi Pian, eliberat mai devreme din închisoare

Mai mult decât atât, interlopul Emi Pian a susținut că este capabil să se reintegreze în societate, pentru că a participat la tot felul de activități cu acest scop. Emi Pian a fost astfel eliberat din închisoare cu un an și patru luni mai devreme.

„Am participat la diferite cursuri și activități psihosociale și am depus toate eforturile necesare pentru a mă putea reintegra în societate. Mai mult, în prezent, desfășor activități lucrative în folosul penitenciarului, în afara acestuia, la un punct de lucru exterior, fiind în regim de executare deschis”, se arată în cererea înaintată instanței de interlop.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: