Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Gică Hagi tot drumul spre Germania. O româncă a povestit totul

Ce a făcut Gică Hagi tot drumul spre Germania. O româncă a povestit totul

Gică Hagi

Gică Hagi, legenda fotbalului românesc, nu încetează să impresioneze, nu doar prin performanțele sale, ci și prin dedicația sa continuă pentru sport. Recent, o româncă a avut ocazia să călătorească alături de el și a oferit detalii inedite despre această experiență.

Notițele constante ale lui Hagi

În timpul unui zbor de la Frankfurt la București, Gică Hagi a impresionat prin dedicația sa pentru fotbal. Pe toată durata zborului, Hagi și-a făcut notițe în agenda sa, concentrându-se pe strategii și planuri pentru echipa Farul Constanța. Românca, medic stomatolog de profesie, a povestit cu entuziasm despre modul în care Hagi „respiră fotbal” și cum această pasiune este evidentă în fiecare acțiune a sa.

Două ore am avut onoarea să zbor lângă dl Gheorghe Hagi! Pe toată durata zborului și-a făcut doar notițe în agenda cu Farul. Atât!!! Omul acesta respiră fotbal! Numai așa poți fi cel mai bun! O onoare”, a relatat ea.

Reacțiile și impresiile celor din jur

Reacțiile celor care au aflat despre această experiență au fost diverse. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a confirmat entuziasmul lui Hagi, menționând că după meciul cu Slovacia, fostul internațional era extrem de fericit datorită performanței fiului său, Ianis Hagi. „A fost la noi. Era fericit, l-am văzut foarte fericit”, a declarat Stoichiță. Performanța excelentă a lui Ianis, care a contribuit decisiv la egalarea României în meciul cu Slovacia, a fost un motiv de mândrie pentru tatăl său.

Pregătirile pentru meciul cu Olanda

România urmează să întâlnească Olanda în optimile EURO 2024, iar interesul fanilor este la cote maxime. Cererea pentru bilete este uriașă, FRF încercând să obțină un număr suplimentar de tichete pentru a satisface entuziasmul suporterilor. Hagi, cunoscut pentru pasiunea și dedicarea sa, continuă să fie un exemplu pentru jucători și suporteri deopotrivă. Prin implicarea sa activă și sfaturile oferite fiului său, Hagi demonstrează că moștenirea sa în fotbalul românesc este mai vie ca niciodată.

Această experiență dezvăluie o latură mai puțin cunoscută a lui Gică Hagi, arătând cât de profund este angajamentul său față de sport și cum își dedică fiecare moment pentru a contribui la dezvoltarea fotbalului românesc. Prin exemplul său, Hagi inspiră nu doar actuala generație de jucători, ci și fanii care îl admiră pentru devotamentul său neîncetat.

Declarațiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis Hagi

Gică Hagi este cunoscut nu doar pentru realizările sale impresionante în fotbal, ci și pentru susținerea necondiționată pe care o oferă fiului său, Ianis Hagi. Gică Hagi a subliniat în nenumărate rânduri cât de mândru este de progresul și talentul lui Ianis.

El a evidențiat dedicarea și efortul constant al fiului său, menționând că Ianis are toate calitățile necesare pentru a deveni un jucător de top pe plan internațional. Tatăl său îl sprijină în fiecare decizie, fiind un ghid și mentor de neprețuit pentru Ianis în cariera sa de fotbalist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: