Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Irina Tănase după ce a aflat că Liviu Dragnea este eliberat din închisoare

Ce a făcut Irina Tănase după ce a aflat că Liviu Dragnea este eliberat din închisoare

Ce a făcut Irina Tănase după ce a aflat că Liviu Dragnea este eliberat din închisoare

Liviu Dragnea este în culmea fericirii! Fostul șef PSD a fost eliberat astăzi din închisoare. Ce a făcut Irina Tănase după ce a aflat vestea? 

Ce a făcut Irina Tănase după ce a aflat că Liviu Dragnea este eliberat din închisoare

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare după ce a ispăşit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare, a decis, joi, Tribunalul Giurgiu. Fostul lider al PSD a fost audiat prin videoconferinţă de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat pentru trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Vestea că acesta va părăsi penitenciarul a făcut pe iubita lui, Irina Tănase, să tresară de bucurie. Tânăra așteaptă cu nerăbdare ca bărbatul pe care îl iubește cu adevărat să se întoarcă înapoi acasă. Aceasta a presimțit parcă eliberarea lui Liviu Dragnea, căci a postat pe contul său de pe rețelele de socializare o fotografie prin care a transmis ce înseamnă de fapt ”libertatea”. Mai mult, se pare că Irina Tănase l-a așteptat chiar în fața penitenciarul la ieșirea fostului șef PSD.

”Sunt bucuroasă, îmi vine să plâng! Am stat doi ani fără să știu că mai iese în viață de acolo”, a declarat Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a fost eliberat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat)

Liviu Dragnea a fost eliberat din penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. În luna aprilie a acestui an, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, „este disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, pe tot parcursul executării pedepsei a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă – atât cât i s-a permis să muncească, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale, a primit recompense şi credite”.

Liviu Dragnea a făcut primele declarații din sala de judecată , după ce a fost a fost audiat prin videoconferinţă de la Penitenciarul Rahova. Dragnea a solicitat judecătorilor să îi aprobe cererea de eliberare condiționată și să îl judece conform legii.

”Am constatat din motivarea pe fond că eu am toate criteriile îndeplinite și nu pot fi eliberat, cum vine asta? Singura problemă e că am dat acel interviu cu instalația din penitenciar și chiar am avut o pedeapsă suplimentară. Nu puteam să am un comportament diferit față de cel avut dinainte de a ajunge aici. Cu decență și demnitate mi-am dus pedeapsa. Am muncit zilnic când mi s-a permis, am fost la cursuri, lunar am primit recompense, inclusiv iunie, iulie, să judecați conform legii și să admiteți cererea de eliberare condiționată”, a fost declarația lui Liviu Dragnea în fața judecătorilor, conform Antena3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: