Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

GALERIE FOTO (4) Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, susține că fostul lider PSD nu se simte bine în penitenciarul Rahova și are probleme de sănătate netratate.

Tânăra a făcut declarații șocante la Antena 3, declarând că Liviu Dragnea are hernie de disc și i s-a refuzat efectuarea unui RMN și că acesta ”încearcă să ajungă sănătos acasă”.

Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost acuzat că a angajat fictiv două persoane la Direcția de Protecția Copilului Teleorman, acestea lucrând de fapt la sediul PSD.

Irina Tănase este logodnica lui Liviu Dragnea și îl vizitează constant la penitenciar. Deși relația celor doi a fost criticată încă de la început, se pare că acum, tânăra încearcă să demonstreze că îl iubește cu adevărat pe cel care i-a oferit un loc în societate.

Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

Acum, aceasta a povestit în cadrul unei emisiuni TV că iubitul ei se simte rău și că este tratat diferit într-un mod negativ, față de ceilalți deținuți.

”Nu, nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Are și hernie de disc. Asta este ce face Liviu Dragnea. Stă în celulă cu încă trei domni. A avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv şi a avut tot felul de şicane. Problema cea mai mare este lipsa de lumină şi faptul că stau între betoane. 

Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

În sistemul penitenciar, ultima grijă este bunăstarea deţinutului pe nimeni nu interesează chestia asta acolo. (…) Un aspect esenţial ar fi acela că toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate, ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi, ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile, care în cazul nostru au fost şi publice”, a declarat Irina Tănase pentru Antena 3.

Irina Tănase: ” Primeam atât de multe amenințări”

Mai mult, Irina Tănase a mai declarat că de când Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, aceasta a primit amenințări și îi era frică să mai iasă din casă.

Liviu Dragnea nu se simte bine în pușcărie! Irina Tănase a făcut declarații șocante ”Încearcă să ajungă sănătos acasă”

”Noi am avut şi un proces legat de faptul că a vrut să îşi facă un RMN pe banii săi, nu pe cei ai Casei de Asigurări de Sănătate, pentru că îşi permite şi vrea să plătească, însă până a primit acest drept a durat jumătate de an. Timp de şase luni Dragnea a stat 23 de ore pe zi în cameră, fără a primi tratament. În cazul lui nu se întâmpla nimic la decizia personalului din penitenciar. Întotdeauna mai sus. Ordinul de la cine, nu ştiu, dar aşa era ordinul. Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii. A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”, a mai susținut Irina Tănase, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: