Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea este audiat astăzi pentru a obține eliberarea condiționată. „Sunt prizonierul propriei mele educații”

Liviu Dragnea este audiat astăzi pentru a obține eliberarea condiționată. „Sunt prizonierul propriei mele educații”

Liviu Dragnea este audiat astăzi în cadrul Tribunalului București, în privința solicitării sale de eliberare condiționată din Penitenciarul Rahova, unde a executat până acum doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani și jumătate primită în anul 2019. Fostul lider PSD le-a spus magistraților că a suportat „toate abuzurile” în închisoare și nu înțelege de ce nu poate beneficia de dreptul de liberare.

Judecătorii din cadrul Tribunalului București au amânat pronunțarea unei decizii privind eliberarea condiționată până mâine. Maine este ziua în care se împlinesc fix doi ani de când Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a participat astăzi la ședința de la Tribunalul București prin videoconferință, asistat fiind de avocata sa Flavia Teodosiu.

Am avut o sancţiune. Este vorba despre o convorbire online dintre mine şi o persoană de pe lista suport aprobată de penitenciar. Eu trebuie să primesc o pedeapsă pentru că am criticat puterea? Sunt o persoană relativ cunoscută. Poate să spună cineva despre mine că am avut un comportament negativ?„, a spus Liviu Dragnea în momentul în care procuror a cerut respingerea cererii de eliberare condiționată pe motiv că fostul lider PSD a fost sancţionat în penitenciar, după exprimarea unor critici împotriva soluţiei de condamnare.

Am suportat toate abuzurile la adresa mea în aceste luni: dreptul la hrană, la sănătate, la muncă. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis. Eu am înţeles pentru ce am fost adus aici. Nu înţeleg de ce nu pot beneficia de dreptul de liberare. Am îmbunătăţit viaţa a milioane de români, fără să cer nimic în schimb.„, a afirmat Liviu Dragnea.

Lui Liviu Dragnea i-a fost încălcat dreptul la sănătate

În data de 17 mai 2021, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au decis că lui Liviu Dragnea i-a fost încălcat dreptul la sănătate.

A fost izolat, i s-a permis să iasă la aer o oră pe zi din 24. Între iulie şi februarie a urmat o serie lungă de plângeri. Nu au fost aplicate soluţiile, deşi definitive. Se impune compensarea cu zilele de muncă pentru perioada în care nu i s-a permis să muncească. Inclusiv dreptul la sănătate i-a fost încălcat. A fost carantinat de trei ori, o dată în decembrie şi de două ori ulterior, deşi avea teste negative.„,a precizat avocata lui Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: