Redactia.ro
Home » Știri » FOTO. Tabloul preferat al lui Liviu Dragnea. Cum arată fostul lider PSD ca personaj în „Games of Thrones”

FOTO. Tabloul preferat al lui Liviu Dragnea. Cum arată fostul lider PSD ca personaj în „Games of Thrones”

Un tablou cu Liviu Dragnea ca personaj din „Games of Thrones” ar fi printre preferatele fostului lider PSD. Mădălin Ionescu, prezentator acum la Metropola TV, l-a făcut public în emisiunea sa și i l-a arătat Dianei Șoșoacă. Ce reacție a avut senatoarea?

Tabloul preferat al lui Liviu Dragnea. Cum arată fostul lider PSD ca personaj în „Games of Thrones”

Liviu Dragnea este înfățișat într-un tablou ca personaj în filmul „Games of Thrones”. Fostul lider PSD apare pe „Tronul de Fier” din celebrul serial, într-o postură amenințătoare. Mădălin Ionescu a spus în emsiunea sa de la Metropola TV că tabloul este unul dintre preferatele lui Dragnea.

Foto: Cancan

Mădălin Ionescu a avut-o ca invitată pe Diana Șoșoacă, fosta membră a AUR. Ea a declarat atunci când a văzut ”opera” că felul în care apare Liviu Dragnea reflectă cultul personalității al politicii din România.

„Cred că politica românească este foarte afectată de cultul personalității și cultul puterii. Eu nu înțeleg cum nu pot să înțeleagă ei că sunt efemeri și că acolo sunt numiți pentru un anumit timp și că oricând vor cădea de acolo, că oricând se poate întoarce roata”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul talkshow-ului Mădălin Ionescu Show.

Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul vizitei în SUA, la inaugurarea lui Donald Trump

Liviu Dragnea este acum în arest la Penitenciarul Rahova, pentru 3 ani și 6 luni, în dosarul Protecția Copilului Teleorman. El a fost arestat în mai 2019, a doua zi după rezultatul alegerilor europarlamentare. Astăzi (18 mai-n.r) Liviu Dragnea a mai primit o veste proastă din spatele gratiilor. Procurorii DNA l-au trimis în judecată în dosarul vizitei pe care a efectuat-o în ianuarie 2017 în SUA, la inaugurarea mandatului de președinte al lui Donald Trump. Acuzațiile care i se aduc fostului social-democrat sunt: trafic de influență și de folosire a influenței.

Concret, procurorii DNA îl acuză că a primitfoloase necuvenite pentru el și pentru partid, de  400.000 de dolari. Banii au acoperit vizita acestuia și a lui Sorin Grindeanu (pe atunci premierul țării) la Casa Albă. În schimbul acestei sume, Dragnea l-a numit consul general la Bonn pe cel care l-a ajutat, potrivit unui comunicat DNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: