Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Loredana l-a scurt timp după ce și-a ucis prietena. Totul a ieșit la iveală, iar detaliile sunt unele înfiorătoare

Ce a făcut Loredana l-a scurt timp după ce și-a ucis prietena. Totul a ieșit la iveală, iar detaliile sunt unele înfiorătoare

crima mangalia

Crima din Mangalia a îngrozit o țară întreagă. O adolescentă care avea în față un viitor strălucit a fost ucisă cu bestialitate de către cea pe care o considera cea mai bună prietenă. Noi amănunte dureroase ies la suprafață pe măsură ce oamenii legii înaintează în ancheta care va face lumină în acest caz dureros.

Ce a făcut Loredana la scurt timp după ce a ucis-o pe Alina. Detaliile sunt unele șocante

Iată ce a făcut atacatoarea Alinei la scurt timp după ce și-a ucis prietena. Ele plecaseră amândouă pentru a munci pe litoralul românesc și pentru a strânge câțiva bănuți. Se pare că, în ultima perioadă, conflictele dintre ele erau din ce în ce mai dese și deveniseră unele violente. Autoarea teribilei fapte a bătut-o pe Alina până a desfigurat-o, apoi a atacat-o cu un cuțit. După ce a constatat că cea care îi fusese prietena cândva a murit, agresoarea a făcut un gest terifiant, în încercarea de a scăpa basma curată din toată povestea.

Imediat după săvârșirea teribilei fapte, tânăra a luat trupul neînsuflețit al prietenei sale și l-a ascuns într-un troler. Apoi, a chemat un taxi fără să dezvăluie conținutul macabru al bagajului. Taximetristul, fără să bănuiască ce se află în interiorul trolerului, i-a fost de ajutor și a urcat bagajul în portbagajul mașinii.

Înregistrările camerelor de supraveghere au surprins momentul cutremurător în care suspecta transporta trolerul prin parc și l-a abandonat sub o bancă, sperând astfel să scape de orice legătură cu fapta sa îngrozitoare. Corpul neînsuflețit al Alinei a fost descoperit mai târziu de către un bărbat care se îndrepta spre o sesiune de pescuit, moment în care autoritățile au fost alertate cu privire la această tragedie.

Loredana a încercat să șteargă orice urmă

Cu toate că tânăra a încercat să șteargă orice urmă a crimei, anchetatorii au fost rapizi și eficienți în identificarea și reținerea ei la locul de muncă, unde încerca să-și continue ziua ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Alina și prietena ei, Loredana, au venit să lucreze pe litoral, ocupând posturile de cameriste la un hotel din Mangalia. Din păcate, o neînțelegere și o situație tensionată au dus la producerea unui eveniment îngrozitor. Loredana declară că a comis omorul, susținând că victima, Alina, își înșela iubitul, iar ea s-a simțit profund rănită și nu a mai dorit să mintă pentru a acoperi infidelitatea prietenei sale în fața iubitului trădat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: