Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a făcut o mireasă la nuntă pentru a demonstra că e virgină. Nimeni nu s-a așteptat la gestul său

Ce a făcut o mireasă la nuntă pentru a demonstra că e virgină. Nimeni nu s-a așteptat la gestul său

GALERIE FOTO (2)

Un cuplu din Maryland a avut parte de nunta de vis, luna aceasta. Mireasa a purtat o rochie Vera Wang, mirele a purtat un costum Tom Ford și au avut peste 2.500 de invitați. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, atunci când mireasa i-a prezentat tatălui ei un ,,certificat de puritate”. 

 

Gestul făcut de mireasă pentru a-și demonstra virginitatea

Proprietara boutique-ului Brelyn Bowman (născută Freeman) și-a surprins tatăl la recepția nunții sale cu cântărețul Tim Bowman Jr., printr-un document semnat de medic în care scria că și-a ținut promisiunea de a rămâne virgină până la căsătorie. Decizia lor a primit foarte multă atenție pe rețelele de socializare, dar nu toate reacțiile internauților au fost plăcute.

Brelyn Bowman, în vârstă de 22 de ani, i-a spus tatălui ei, pastorul Michael A. Freeman, pe când avea doar 13 ani că se va abține de la sex. La nunta sa, tânăra a mărturisit că vrea să îi arate tatălui său și celor dragi că a rămas fidelă valorilor sale și că și-a respectat promisiunea.

,,Una este să îți dai cuvântul, alta este să dai dovadă”, a spus ea. ,,Mesajul meu este de a îmbrățișa puritatea. Este vorba despre modul în care te onorezi pe tine și pe Dumnezeul tău.”

Înainte ca tinerii căsătoriți să meargă în luna de miere, o săptămână în Dubai și Maldive, au postat o serie de fotografii de la nuntă pe conturile de socializare. O fotografie o arată pe Brelyn Bowman în timp ce dansa lent cu tatăl său.

,,Am putut să îi prezint un certificat de puritate semnat de medicul meu care să ateste că himenul meu era încă intact’‘, este mesajul care a însoțit fotografia.

Într-o altă forografie, mireasa și tatăl ei țin certificatul în mână și zâmbesc.

Când avionul în care soții Bowman se aflau a ajuns acasă, cei doi tineri și-au repornit telefoanele și au fost uimiți de o mulțime de mesaje care au fost postate pe rețelele de socializare.

,,Stăteam pe asfalt uitându-ne la telefoanele noastre și eram la modul „Ce este asta ?! ””. Multe dintre mesaje numeau certificatul de virginitate drept unul înfiorător și sexist. În acel moment, am avut o revelație. Nu i-am privit ca pe hateri. Am luat decizia de a fi fericiți că oamenii  vorbeau despre asta’‘, a spus Tim Bowman, în vârstă de 28 de ani. 

Cuplul din Maryland, Waldorf, a decis că își poate folosi propria poveste pentru a-i ajuta pe alții.

,,Întregul obiectiv este de a-l face pe Iisus celebru și  de a dezminți mitul conform căruia trăirea pentru a-l sluji pe Iisus este neîmplinită‘, a mai spus Tim Bowman, al cărui cântec ,, Sunt Dumnezeu” este în topul evangheliei Billboard. 

Tinerii au declarat că a rămâne abstinent este dificil.

,,Amândoi suntem atrași unul de celălat, nu doar fizic, dar și emoțional”, a spus Brelyn Bowman. Pentru a reuși eu au stabilit anumite limite  cum că nu ar trebui să rămână în afara anumitor ore în anumite nopți sau să facă mai multe activități cu alții, în loc să fie singuri. Mireasa a numit starea de abstinență una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată.

,,Dacă este cu adevărat o cale în viața ta, nimeni nu ar trebui să te împingă”, a spus ea.

Tim Bowman a spus că toate criticile pe rețelele de socializare referitoare la certificatul de virginitate s-au concentrat asupra soției sale, dar a menționat că simte că există tot mai multă presiune din partea celorlați în fiecare zi.

,,Este un fel de tabu pentru femei în zilele noastre să facă acel angajament că vor să rămână pure. Este de 10 ori mai greu pentru bărbați. Ai de-a face cu aceleși reproșuri că ești slab”, a mai spus el. Mai mult, acesta le-a cerut prietenilor și străinilor să le respecte decizia.

Putem avea o diferență de opinii, dar să respectăm opiniile celorlalți și să nu le judecăm„, a mai spus tânărul.

Michael A. Freeman, un pastor din a patra generație care a fondat ,,Spirit of Faith Christian Center”, a spus că nu a presat-o niciodată pe Brelyn Bowman sau pe fiica sa mai mare, care i-a dat un certificat de puritate similar, să rămână virgine. 

,,Este doar un standard pe care am decis că vrem cu toții să îl menținem ca gospodărie.Dacă ar fi încălcat asta, nu ar fi fost mai puțin iubite”, a spus el. 

Examenele medicale care pretind că verificăvirginitatea examinează dacă himenul unei femei este intact. Absența membranei sau deteriorarea ei nu dovedește virginitatea, deoarece poate fi deteriorată prin activități regulate, cum ar fi sportul. Mai mult, o fată se poate naște fără himen, potrivit Planned Parenthood și International Women’s Health Coalition. Cu toate acestea, cuplul i-a îndemnat și pe alți tineri să ia ăn considerare abstinența. 

,,Dacă aș putea să le fac pe una sau două fete să spună „ Hei, ar trebui să aștept ”, atunci știu că ceea ce fac este încurajator”, a spus Brelyn Bowman.

O copie goală a uni ,,contract de angajament” poate fi descărcată de pe site-ul web al nunții lor.  Hârtia arată că ,,se va abține de la masturbare (frecare și mângâiere), dar mă voi păstra până când vor fi unită prin căsătorie cu băratul pe care Dumnezeu îl pregătește pentru mine.” De asemenea, se angajează să evite tentația de a consuma droguri, alcool și țigări.

Cuplul a fost întrebat dacă a rămas abstinent și după nuntă.

,,Absolut nu’‘, a răspuns mireasa zâmbind.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: