Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare TV! Telespectatorii au fost șocați. VIDEO

Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare TV! Telespectatorii au fost șocați. VIDEO

GALERIE FOTO (3) Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare TV! Telespectatorii au fost șocați. VIDEO

O prezentatoare din Albania a pus pe jar telespectatorii după ce a apărut în direct cu un decolteu adânc! Nu este prima dată când tânăra recurge la acest gest pentru a-și păstra postul. 

Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare

Televiziunea de știri din Albania, Zjarr TV, a angajat câteva prezentatoare care citesc informațiile de pe prompter îmbrăcate foarte sumar. Audiențele postului au crescut semnificativ, după ce șeful postului tv le-a cerut angajatelor să citească știrile aproape topless, purtând doar sacouri și afișând un decolteu foarte generos.

Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare TV! Telespectatorii au fost șocați. VIDEO

Șeful postului tv spune că a luat decizia deoarece restul televiziunilor sunt manipulate politic și a avut nevoie de o soluție pentru a prezenta adevărul ”așa cum este”.

Greta Hoxjah, una dintre tinerele care prezintă știrile semitopless, a lucrat timp de mai mulți an pentru un post local, unde apărea, bineînțeles, îmbrăcată, dar nu a atras audiența dorită. Imediat după ce a început să prezinte știrile aproape în sânii goi, tânăra a fost ofertată din Australia.

Ce a făcut o tânără ÎN DIRECT pentru a-și păstra postul de prezentatoare TV! Telespectatorii au fost șocați. VIDEO

Mai mult, un post local i-a oferit un salariu de 3.000 de euro pe săptămână pentru a citi topless, dar nu a luat încă o decizie în sensul plecării.

În Albania, o populație cu 3 milioane de locuitori, cei mai mulți dintre ei fiind musulmani, o asemenea evoluției la tv nu rămâne nepedepsită.

”Nuditatea nu poate rezolva criza în presă, care este pregătită să ofere publicului orice pentru a supraviețui pe piață”, a declarat Aleksander Cipa, președintele forului Uniunii Jurnaliștilor albanezi.

Replica virală a unei prezentatoare de știri, după ce a fost umilită de un telespectator pentru decolteul ei

O prezentatoare de știri a fost criticată de un telespectator pentru decolteul ei, iar răspunsul pe care i l-a dat a devenit viral. Mii de femei au povestit experiențe similare și au declarat război discriminării și hărțuirii.

Kori Sidaway, prezentatoare de știri la un post canadian, CHEK News, a postat pe contul ei de twitter screen-shotul emailului pe care l-a primit de la un telespectator. Acesta a scris: ”Breaking News. Prea mult decolteu poate să-ți strice o știre. Să nu ți se întâmple asta”.

Prezentatoarea a postat pe Twitter mesajul și fotografiile primite, explicând că emailul i-a fost trimis, atât ei cât și colegilor, ca să o facă de rușine.

”Ei bine, am prins puteri. Către necunoscuții luptător(i) din fața calculatorului, care vor să reducă femeile la un obiect de îmbrăcăminte ori la o anume parte a corpului- generația asta de femei nu suportă hărțuirea”, a fost replica prezentatoarei TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: