Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Andreea Esca în tinerețe? Celebra prezentatoare TV este schimbată radical

Cum arăta Andreea Esca în tinerețe? Celebra prezentatoare TV este schimbată radical

GALERIE FOTO (10) Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din România. Totodată, este una dintre jurnalistele care s-a transformat destul de mult de-a lungul anilor. Multă lume, însă, nu își mai aduce aminte cum arăta vedeta de la PRO TV în anii tinereții.

Andreea Esca în tinerețe

Andreea Esca este unul dintre cei mai consacrați jurnaliști de la noi din țară. Îndrăgita prezentatoare de știri a trecut prin schimbări de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu cum arăta aceasta în trecut și cum și-a început cariera, informează ciao.ro.

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, a povestit Esca.

În tinerețe însă, celebra prezentatoare avea o cu totul altă înfățișare. La 20 de ani, Andreea Esca era șatenă și avea părul foarte lung, iar pe atunci cu siguranță nici măcar nu visa la succesul pe care îl are în acest moment.

Tv SOTI - Andreea Esca si Cristian Rautu (1992) - YouTube

Andreea Esca, despre meseria de jurnalist

„Întotdeauna am făcut lucrurile din plăcere și din emoție. Nu am fost niciodată un om preocupat de bani, deci nu știu să-ți răspund”, a declarat Andreea Esca pentru Libertatea.

„Eu păstrez multe lucruri. Îmi păstrez prietenii, îmi păstrez amintirile, da, sunt o păstrătoare. Abia așteptam să împlinesc 9 ani ca să-mi cumpere mama ceas. Era foarte rar să ai ceas la vremea respectivă, drept urmare am fost foarte fericită. Era un ceas foarte mic și pentru mine avea o valoare sentimentală extraordinară. Nu l-am păstrat din păcate. Mama nu păstrează nimic, este pentru nou”,  a explicat prezentatoarea de știri.

Imagini din arhiva! Cum arata Andreea Esca in urma cu 20 de ani, cand

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: