Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta

Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta

Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta

Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta!

Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști

După o agonie de șapte zile, Sighetu Marmației a fost martorul unui moment cu adevărat șocant în cadrul anchetei privind dispariția Melindei, o fată de doar 13 ani. Polițistul Florin Cioban, șef la Poliția Locală din oraș, a pătruns în casa lui Laurențiu Rus, un bărbat de 34 de ani, și a făcut o descoperire cutremurătoare. Însă, ceea ce s-a întâmplat în momentul în care Sara Melinda a fost găsită a adus o schimbare neașteptată în anchetă și a adus lumină în inima întunecată a acestui caz!

Gestul care răstoarnă ancheta

În casa lui Laurențiu Rus, polițistul a observat condiții mizere și insalubre, cu un mobilier redus la minim. Însă, ceea ce a atras atenția lui Cioban a fost prezența Melindei pe o saltea, pe care părea că stătea într-o relativă liniște. Cu toate acestea, era evident că fata era speriată și neliniștită. Gesturile ei și reacția la simplul cuvânt „poliție” au dat indicii clare că traumele celor șapte zile de captivitate nu îi părăsiseră încă sufletul.

Cu toate că Sara Melinda era agitată de prezența polițistului, Florin Cioban a încercat să o calmeze și să stabilească o conexiune cu ea. Cu răbdare și înțelegere, el i-a vorbit cu delicatețe, asigurând-o că este în siguranță acum. Într-un moment de neașteptată tandrețe, Melinda s-a apropiat de polițist și l-a luat în brațe. A fost un gest emoționant care a șocat atât polițistul, cât și pe toți cei prezenți în momentul descoperirii.

„În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic.

Era și persoana respectivă care a ținut-o, probabil împotriva voinței. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat și recalcitrant, nu m-a interesat așa de mult persoana respectivă, cât să o văd pe fată. Și tot ce am apucat să fac a fost, printr-un mesaj, să alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Poliției Naționale, care au venit foarte repede să-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației.

Acest gest al Melindei, de a se apropia și a îmbrățișa un polițist străin într-un moment de vulnerabilitate, a fost o dovadă uluitoare a dorinței ei de a se elibera din coșmarul în care fusese prinsă.

În acest moment, Melinda se află într-o stare bună de sănătate și este în afara oricărui pericol. Ancheta privind dispariția ei continuă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: