Redactia.ro
Home » Știri » Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită. Unde se afla copila

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită. Unde se afla copila

GALERIE FOTO (2) Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită. Iată unde se afla copila!

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită

Melinda, adolescenta în vârstă de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fost dată dispărută timp de șapte zile, a fost găsită în cele din urmă. Această poveste tensionată s-a încheiat cu bine, după o intensă operațiune de căutare desfășurată de către polițiști și jandarmi.

După o săptămână de îngrijorare și incertitudine, părinții Melindei pot respira acum ușurați, deoarece fiica lor a fost găsită. Potrivit informațiilor inițiale, tânăra se află într-o stare bună și nu a fost victima unei infracțiuni.

Unde se afla copila

Descoperirea a avut loc în urma unui anunț făcut de un tânăr care s-a prezentat la sediul Poliției în dimineața acestei zile. Acesta a declarat că știe unde se află Melinda, ceea ce a condus la acțiunea rapidă a autorităților. Polițiștii au fost ghidați către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, unde adolescenta a fost găsită într-o stare relativ bună, având în vedere circumstanțele.

Echipajele medicale au intervenit prompt, preluând-o pe fată și transportând-o la spitalul din Sighetu Marmației pentru investigații medicale amănunțite. Din fericire, primele informații sugerează că Melinda nu a fost victima unei infracțiuni, ceea ce reprezintă o veste pozitivă pentru familia și comunitatea locală.

În acest moment, autoritățile lucrează la stabilirea circumstanțelor exacte ale dispariției și la înțelegerea motivelor care au condus la acest eveniment nefericit. Familia Melindei urmează să ajungă la sediul poliției, unde speră să primească mai multe informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în timpul dispariției tinerei.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: