Redactia.ro
Home » Știri » „Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!”. Strigătul de disperare al părinților Sarei Melinda, dispărută de 2 zile în Sighet

„Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!”. Strigătul de disperare al părinților Sarei Melinda, dispărută de 2 zile în Sighet

Autoritățile din Sighetu Marmației au declanșat o acțiune de căutare fără precedent, după ce o fată de 13 ani a dispărut acum două zile.

Ultimele înregistrări cu Sara Melinda Moiș au fost captate de camerele de supraveghere din oraș. Tânăra se plimba prin centrul Sighetului, iar la un moment dat, a intrat într-un magazin pentru a achiziționa o sticlă de apă.

Ce s-a întâmplat ulterior cu ea rămâne încă un mister, deoarece nu există alte înregistrări cu Sara pe camerele de supraveghere. Părinții ei au fost cei care au alertat numărul de urgență 112, fiind disperați că fiica lor nu s-a întors acasă și telefonul ei era închis. Autoritățile au demarat ample căutări, mobilizând zeci de echipe de salvatori.

Mesajul disperat al părinților: „Te așteptăm acasă, orice s-a întâmplat, se rezolvă!”

Părinții tinerei au mărturisit că este prima oară când Sara pleacă de acasă. Cu ochii în lacrimi, ei o imploră să se întoarcă și chiar au anunțat că vor oferi o recompensă oricui ajută la găsirea ei.

„Sara, te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile, camera ta”, spune tatăl fetei într-un mesaj video, în timp ce-și îndreaptă ochii în jos.

„Orice s-a întâmplat, se rezolvă. Te așteptăm!”, adaugă mama fetei.

Directoarea școlii: „E un copil liniștit, cuminte”

Directoarea școlii unde Sara este înscrisă a oferit și ea câteva detalii: „Sara este eleva școlii nostre din clasa întâi. Acum este în clasa a 7-a. O știm de mică, e un copil liniștit, cuminte, așa că pentru toți a fost o mare surpriză”, declară directoarea școlii.

În timp ce autoritățile au extins căutările, inclusiv utilizând un elicopter și drone în zona unde tânăra a fost văzută ultima dată, momentan, nu s-au obținut rezultate.

Sara are părul lung, șaten, poartă ochelari și are ochii verzi. În momentul dispariției, purta pantaloni și un hanorac deschis la culoare și avea încălțăminte albă.

Politia face apel la oricine deține informații cu privire la această adolescentă să informeze de urgență autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: