Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu bărbatul de 34 de ani în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile. Detalii șocante FOTO

Primele imagini cu bărbatul de 34 de ani în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile. Detalii șocante FOTO

GALERIE FOTO (7) Planul șocant al „Mănușei Albe". Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Primele imagini cu bărbatul de 34 de ani în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile. Detaliile sunt șocante!

Primele imagini cu bărbatul de 34 de ani în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile

Iată primele imagini cu bărbatul de 34 de ani din Sighetu Marmației, în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani care a fost dată dispărută de familia ei cu șapte zile în urmă!

Laurențiu Rus are 34 de ani și locuiește tot în Sighetu Marmației, potrivit Antena 3 CNN. 

Acest bărbat se află acum sub investigații pentru a se clarifica circumstanțele în care Melinda a ajuns în casa lui.

Este de menționat că Melinda, fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea o recompensă de 10.000 de euro și care fusese căutată de polițiști și jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în dimineața aceasta.

„Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit.

Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul”, au transmis părinții ei când a dispărut fiica lor.

Conform primelor informații, Melinda este în stare bună.

Un bărbat a mers la poliție și a furnizat informații despre locul unde se afla tânăra

Însă, ziua de astăzi a adus o răsturnare de situație totală în acest caz! Un bărbat a mers la poliție și a furnizat informații despre locul unde s-ar afla adolescenta dispărută. Surprinzător, Sara ar fi fost găsită în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din Sighet, conform antena3.ro,

La început, autoritățile credeau că fata fusese găsită într-o casă părăsită, în siguranță și fără semne de violență. Cu toate acestea, atenția s-a mutat acum asupra bărbatului de 34 de ani, care este acum principalul suspect în acest caz!

Polițiștii au intervenit imediat și l-au dus pe acesta la audieri, unde este așteptat să dea explicații privind acuzațiile care i se aduc.

Până în acest moment, nicio autoritate nu a confirmat oficial informația că Sara Moiș ar fi fost găsită în casa bărbatului. Fata a fost preluată de un echipaj medical și va fi supusă unor analize amănunțite pentru a se stabili starea sa de sănătate și circumstanțele în care s-a aflat în ultimele zile.

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: