Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Rona Hartner, imediat după ce s-a vindecat de cancer. Decizia artistei de 50 de ani i-a șocat pe mulți

Ce a făcut Rona Hartner, imediat după ce s-a vindecat de cancer. Decizia artistei de 50 de ani i-a șocat pe mulți

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a primit o a doua șansă la viață după ce a învins cancerul pentru a doua oară. Emoțiile și bucuria ei sunt palpabile, iar artista s-a decis să împărtășească această măreață victorie cu fanii ei, printr-o revenire pe scenă. Într-un interviu recent, Rona Hartner a dezvăluit detalii despre această experiență uimitoare.

Pentru Rona Hartner, această luptă cu cancerul a fost o călătorie extrem de dificilă. La un moment dat, s-a confruntat cu cel mai sumbru scenariu, însă determinarea și forța sa de a lupta au fost mai puternice decât orice obstacol. Cu o inimă plină de recunoștință și un zâmbet strălucitor pe buze, artista a aflat că a învins boala.

Ce a făcut Rona Hartner, imediat după ce s-a vindecat de cancer

Decizia sa uluitoare de a se întoarce pe scenă a fost primită cu entuziasm de către fanii săi loiali. Prima reprezentație a Ronei va avea loc pe data de 20 octombrie într-un cadru cu totul special, într-un castel pitoresc din Franța. Acest eveniment va fi un spectacol memorabil, iar biletele sunt disponibile la prețul de 25 de euro, deschizând astfel ușa către o experiență muzicală deosebită.

În plus, Rona Hartner a dezvăluit și cât de mult a muncit pentru a realiza acest spectacol. Cu o trupă de 12 instrumentiști alături, și o formulă muzicală simfonică, artista a pus totul la punct pentru a oferi un spectacol de excepție. Ea a subliniat că prețul biletelor va varia în funcție de locul din care vor fi achiziționate, pornind de la 7.000 de euro și ajungând până la 50.000 de euro.

„E o mare minune să revin pe scenă, mi-a revenit spectaculos și vocea. Tocmai ce m-am întors de la niște evaluări medicale, totul e în regulă acum. Sunt ca orice om normal, mă simt binecuvântată de Dumnezeu”, a mărturisit Rona Hartner.

Cum își va răsplăti Rona fanii care i-au fost alături

În timpul interviului, Rona a mărturisit că a primit sprijin și încurajare de la fanii ei în toată această perioadă dificilă de luptă împotriva bolii. Aprecierea și iubirea lor au fost o sursă de putere în aceste momente grele. Acum, artista este determinată să le răsplătească cu un spectacol unic și memorabil.

„Noi avem o formulă compactă, cu care cântăm în castele, în sudul Franței, avem prețuri normale, orice poate fi negociat, nu este atât de scump, de exagerat. Avem cam 12 instrumentiști, avem și o formulă pentru simfonic, acolo sunt însă alte sume.

Să nu credeți că în România percepem un preț mai mare decât al unui artist local și nici în Franța. Ne adaptăm la loc, putem trece de la un onorariu de 7.000 de euro, la 50.000 de euro, în componență foarte mare. Avem formule pentru toate gusturile și pentru toate posibilitățile”, a mai spus Rona Hartner, pentru Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: