Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut soția lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului?

Ce a făcut soția lui Mihai Constantinescu la un an de la moartea artistului?

Exclusiv! Mihai Constantinescu a ieșit din comă

A trecut un an de la trecerea in nefiinta a artistului Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret a fost pomenit de familie, iar sotia s-a ocupat de toate formalitatile legate de parastas.

S-a implinit un an de la moartea cantaretului Mihai Constantinescu, iar potrivit traditiilor ortodoxe, familia este cea care se ocupa de parastas. Astfel Simona Constantinescu, sotia regretatului artist s-a ocupat in detaliu de aceste aspecte, atat la biserica, dar si la mormantul acestuia. Fosta sotie a fost ajutata si de cativa prieteni apropiati, iar momentul emotionant a avut loc la mormantul lui Mihai Constantinescu din Ghencea Militar, unde acestia au adus multe flori.

“Ieri (n.r. sambata) a avut loc slujba de comemorare si parastasul pentru Mihai Constantinescu. A trecut deja un an de cand Mihai s-a intors in GRADINA TATALUI CERESC. Jur imprejurul locului de veci, acolo unde Mihai se odihneste, este un mic COLT DE RAI. Iubirea infinita a SIMONEI pentru MIHAI, durerea si dorul din sufletul ei, toate le regasesti privind locul unde Mihai doarme somnul de veci alaturi de parintii si sora sa. Ieri, uitandu-ma la Simona, am descoperit -a cata oara- sotia, sora, camaradul de drum pe care Mihai l-a divinizat si sunt sigura ca si de ACOLO, DE SUS o face si are si de ce. SIMONA este SIMBOLUL PUR al FEMEII ADEVARATE si FOARTE PUTERNICE (desi aparent fragila), reper si model de DEMNITATE si DARUIRE NECONDITIONATA, asa cum ii sade bine oricarei FEMEI”, au fost mesajele emotionante transmise de rude si prieteni pe retelele de socializare.

Prietenii, impresionati  de slujba de la cimitir

Prietenii si rudele apropiate s-au arata emotionate de slujba preotului, oferita cu ocazia parastasului de un an de zile. La sfarsitul slujbei, PREOTUL-apropiat al familiei Mihai si Simona Constantinescu- a tinut o scuta prelegere, EXCEPTIONALA, atat de EMOTIONANTA si PATRUNZATOARE pe care ar trebui sa o ascultam foarte des, sa incercam sa o aprofundam sa o intelegem si sa o si urmam. Ne-ar prinde bine TUTUROR. A fost o zi de sambata in care noi, toti cei prezenti am trait momente de liniste si incarcare spirituala si sunt sigura ca Mihai s-a bucurat si este multumit”, au scris cu tristete acestia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: