Redactia.ro
Home » TV » Ce a făcut Ștefan Bănică pentru soția lui după ce ea a născut

Ce a făcut Ștefan Bănică pentru soția lui după ce ea a născut

GALERIE FOTO (2) Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. a avut parte de cele mai frumoase momente, soția lui, Lavinia Pîrva, l-a făcut tată pentru a treia oară. Cei doi se bucură de câteva zile de prezența celui mai nou membru al familiei, un băiețel mult dorit. Artistul și-a surprins soția printr-un gest emoționant, la doar câteva zile după ce a venit pe lume micuțul.

Cântărețul a distribuit pe Facebook-ul său melodia. „Ce e dragostea” pe care o cântă alături de Marius Moga, versuri care vorbesc despre iubire și intensitatea sentimentelor. „Să aveți o săptămână cât mai bună”, a transmis Ștefan pe pagina sa de Facebook, luni.

Lavinia Pîrva a născut! Primele imagini cu proaspăta mămică

Ce nume poartă băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.

Alexandru Bănică se numește băiețelul celor doi soți. Prenumele ales de ei nu a fost ales la întâmplare. Așa se numea și fratele lui Ștefan Bănică Jr. care a murit într-un accident rutier, produs în urmă cu 18 ani. Puțini știu drama fără margini din familia celebrului cântăreț. Fratele vitreg al solistului, Alexandru Silviu Bănică, s-a stins fulgerător la vârsta de 25 de ani, după ce unul dintre prietenii săi a provocat un accident teribil. Tragedia a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al. Bucureștiului, după ce șoferul a scăpat mașina de sub control din cauza vitezei și s-a izbit puternic de un stâlp de beton. În ciuda eforturilor făcute de medici, fratele lui Ștefan Bănică a murit la spital. Ştefan Bănică Junior şi Alexandru Silviu Bănică aveau o relație bună, iar fratele artistului era poreclit “Babanu”.

Printre sutele de mesaje de felicitare primite de Ștefan Bănică pe contul său de Facebook, unul dintre fani i-a scris un mesaj în care i-a transmis indirect că fratele lui se bucură pentru el. “Cu siguranță acolo sus CINEVA se bucură, e petrecere mare!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!” este comentariul lăsat de internaut.

Vă reamintim că îndrăgitul cântăreț a anunțat că va deveni tătic pentru a treia oară așa cum a procedat și în cazul lui Radu și al Violetei: în cadrul unui concert. Mai exact… pe 15 decembrie, când a susținut un spectacol impresionan la Sala Palatului. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică are 17 ani, iar fiica lui, 10.

Citește și: Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: