Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut un român după ce a găsit 12.000 de euro într-o sacoșă. Mii de oameni, împreună cu soția lui, i-au apreciat gestul

Ce a făcut un român după ce a găsit 12.000 de euro într-o sacoșă. Mii de oameni, împreună cu soția lui, i-au apreciat gestul

GALERIE FOTO (2) Ce a făcut un român după ce a găsit 12.000 de euro într-o sacoșă. Mii de oameni, împreună cu soția lui, i-au apreciat gestul

Un român care a găsit 12.000 de euro într-o sacoșă a făcut un gest pentru care a fost lăudat și apreciat. În mediul online, povestea lui a avut ecou îndelungat. Iată despre ce este vorba.

Ce a făcut un român după ce a găsit 12.000 de euro într-o sacoșă. Mii de oameni i-au apreciat gestul. Soția lui: „Ești un exemplu bun pentru băiatul nostru”

12.000 de euro găsiți într-o sacoșă și un gest de milioane. Și mai ales, un om de neprețuit. Viorel este de meserie jandarm, dar întâmplarea a avut loc când el era în concediu.

„Când a ieșit din lift, lângă ușa de la bloc a văzut o sacoșă. Înăuntru se vedeau mai multe dulciuri și cutii de medicamente. Sigur a uitat-o cineva, și-a spus, încercând să vadă dacă ce era în sacoșă n-ar trebui cumva să stea la frigider. Se gândea mai ales la medicamente… Atunci a văzut banii. Erau foarte mulți și așezați cu grijă, o sumă considerabilă!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne.

Viorel a ieșit în fața blocului, să vadă dacă nu cumva dă peste persoana care uitase sacoșa. N-a găsit pe nimeni. A dus sacoșa la el în casă, iar între timp l-a anunțat și pe președintele de bloc, apoi și-a văzut de treburile lui. Trebuia să meargă la cimitir, iar ulterior, la gară, să-și cumpere bilete de tren spre Constanța.

„S-a dus doar până la cimitir și s-a întors degrabă acasă, sperând că va avea ceva vești despre păgubiți.

La intrare, președintele blocului îl aștepta însoțit de două persoane.

– Nea Viorel, cred că am găsit proprietarii sacoșei. Acum înțeleg de ce ne-ai spus apăsat că este intactă. Mare noroc au avut oamenii ăștia să găsiți chiar dumneavoastră sacoșa! Domnul spune că înăuntru sunt 12.000 de euro.

– Da, așa este, sunt mulți bani acolo… Am o rugăminte, însă, vreau ca sacoșa să v-o dau în prezența poliției. Așa ne asigurăm că nu lipsește nimic și că dumneavoastră sunteți adevărații proprietari.

Lucru care s-a și întâmplat”, conform paginii de Facebook a M.A.I.. Iată povestea redată exact cum s-a întâmplat ea. Ulterior, și soția lui Viorel a lăsat un comentariu acestei postări, prin care îi spune cât de mândră este de el. Și nu numai ea, ci și apropiații, și fiul lor. „Sunt mândră de tine soțul meu, esti un exemplu bun ptr baiatul nostru și generația tinerilor!”.

captură Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: