Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Mihai Trăistariu într-o garsonieră la mare, închiriată turiştilor. Imaginile sunt şocante (FOTO)

Ce a găsit Mihai Trăistariu într-o garsonieră la mare, închiriată turiştilor. Imaginile sunt şocante (FOTO)

Mihai Trăistariu își dorește o iubită

Mihai Trăistariu a intrat, de ceva vreme, şi în lumea afacerilor. El şi-a cumpărat mai multe garsoniere în locația turistică Mamaia Nord, locuinţe pe care le închiriază turiștilor.

Din păcate, lucrurile nu merg ca pe roate. Turiștii cazați în garsonierele au lăsat în urmă un adevărat coşmar. Pereţi distruşi, mobilă ruptă, totul un dezastru.

Totuşi, Trăistariu a câştigat şi bani

În ciuda bătăilor de cap, artistul a constatat că a fost suficient de rentabil. Cele șase garsoniere pe care le deține în Năvodari-Mamaia Nord, cântărețul de 43 de ani a câștigat mulți bani în această vară. În lunile iulie și august, prețul unui apartament a depășit 400 de lei pe noapte, ceea ce a dus la o creștere semnificativă.

Mihai Trăistariu spune că firma lui suferă pierderi substanțiale din cauza deteriorării camerelor vizitatorilor anul acesta. El afirmă că peste o treime din venituri sunt cheltuite pentru reparații.

Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara.

Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei”, a spus cântăreţul, preluat de click.ro.

Bagă bani în reparaţii

Canapele au fost rupte de către turiști și arse cu țigara, anunţă Trăistariu. Băile au fost devastate complet iar bucătăriile au fost lăsate într-o condiție greu de descris.

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă!

Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu receptție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: