Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit o femeie într-un gunoi, în mai multe fețe de perne legate cu cabluri. Ce s-a întâmplat când le-a atins cu piciorul

Ce a găsit o femeie într-un gunoi, în mai multe fețe de perne legate cu cabluri. Ce s-a întâmplat când le-a atins cu piciorul

GALERIE FOTO (4) Ce a găsit o femeie într-un gunoi, în mai multe fețe de perne legate cu cabluri. Erau pe marginea unui drum

Un voluntar care strângea gunoiul a făcut o descoperire pe care nu o s-o uite niciodată, în mai multe fețe de pernă legate cu niște cabluri. Iată ce s-a întâmplat când femeia le-a atins cu piciorul. Iată detalii!

Ce a găsit o femeie într-un gunoi, în mai multe fețe de perne legate cu cabluri. Ce s-a întâmplat când le-a atins cu piciorul

O descoperire care a șocat-o. Maria Clutterbuck, în vârstă de 54 de ani, strânge zilnic gunoaiele din orașul ei natal, Hucclecote, din Gloucester. A văzut multe de-a lungul timpului, dar nu și asta. Până acum.

În acea zi, așa cum face de obicei, Maria a ieșit să strângă gunoiul de pe trotuare. Ea a observat ceea ce inițial a crezut că sunt doi saci de nisip, înainte de a-și da seama că era cu totul și cu totul altceva, potrivit Daily Star. Iată ce a povestit, potrivit presei internaționale.

„Mi-am dat seama că erau fețe de pernă legate cu cabluri și cred că atunci instinctul meu a știut că înăuntru se afla ceva viu. Primul meu gând a fost că sacii ar putea conține căței sau pisicuțe, dar am simțit ceva încolăcit și imediat mi-am dat seama că este vorba de un șarpe”, a povestit femeia.

Într-un moment de curiozitate și curaj, femeia a împins una dintre fețele de pernă cu piciorul și a sesizat mișcarea din nou.

„Eram 99% sigură că erau șerpi, iar când a sosit poliția și a desfăcut fețe de pernă, mi-am dat seama că am avut dreptate”, a mai spus Maria.

Înăuntru se ascundeau pitoni regali adulți, mai exact.

Cel mai probabil, șerpii au fost abandonați de un proprietar care nu mai putea face față costurilor legate de deținerea unor animale de companie de mari dimensiuni. Pitonii se numără printre cei mai mari șerpi non-veninoși din lume și au de obicei o lungime între patru – nouă metri. Femelele sunt puțin mai lungi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: