Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Românca îi prepara fiicei ei griș cu lapte: „Nu era expirat! A mai pățit cineva?”

Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Românca îi prepara fiicei ei griș cu lapte: „Nu era expirat! A mai pățit cineva?”

GALERIE FOTO (4) Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Românca îi prepara fiicei ei griș cu lapte

Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Se pare că în acel moment, femeia, care provine din România, i-ar fi preparat fiicei ei griș cu lapte când a făcut descoperirea care a șocat-o pe loc. Iată despre ce este vorba.

Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Românca îi prepara fiicei ei griș cu lapte: „Nu era expirat! A mai pățit cineva?”

Într-una dintre zile, femeia a decis să îi pregătească fiicei ei una dintre mâncărurile preferate de copilași, în general, și anume griș cu lapte. Pe deasupra, mama a vrut să presare și puțină cacao, un strat subțire, moment în care a constatat niște mișcări în pudra maronie.

La o privire mai atentă, românca a văzut despre ce e vorba și era să i se facă rău, fiind îngrozită de ceea ce se ascundea în plicul cu cacao: viermi. O mulțime de viermi au căzut din plicul cu cacao în momentul în care ea a presărat-o peste grișul cu lapte al fetiței ei.

Femeia a decis să posteze imaginile pe TikTok, unde a avut numeroase reacții.

@cristelarisa1 Nesquik cu viermi… nu era expirat !! A mai patit cineva ?? #viral #nesquik ♬ sunet original – Criste Larisa

Mulți oameni au fost convinși că plicul nu a fost depozitat corespunzător.

„Probabil ai lăsat deschis ambalajul… Am pațit la un mix de semințe”, a comentat cineva.

„Din păcate aveți undeva în bucătărie fluturi de făină. Interveniți de urgență. Peste tot vor intra. Orez, paste, condimente, nimic nu le scapă!”, a scris altcineva.

Femeia a precizat că plicul nu a fost deschis până în momentul în care a decis să-l folosească pentru rețeta de griș cu lapte.

„Nu a fost lăsat deschis… (n.r. plicul)”, a spus femeia pe TikTok.

„Sigur erau deschise pe undeva și nu ai observat, adică o mica ruptura a ambalajului sau ceva de genul”, a mai ținut altcineva să precizeze. Momentan, femeia nu a precizat ce va face mai departe.

Ce a găsit o gospodină într-un plic de cacao! Românca îi prepara fiicei ei griș cu lapte
Sursa foto: Hepta
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: