Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Oana Roman în fața casei de 1 Martie? Vedeta, emoționată până la lacrimi! FOTO

Ce a găsit Oana Roman în fața casei de 1 Martie? Vedeta, emoționată până la lacrimi! FOTO

Oana Roman

Prima zi a primăverii a adus pentru Oana Roman un moment de emoție și bucurie într-o perioadă delicată. Vedeta, care încă își înfruntă durerea provocată de pierderea mamei sale, a fost surprinsă de un gest inedit chiar în fața porții casei sale de ziua Mărțișorului. Gestul plin de sensibilitate a adus lacrimi de recunoștință în ochii vedetei, căreia i-au fost lăsate două buchete de flori galbene, aducând un strop de lumină în ziua ei.

Ce a găsit Oana Roman în fața casei de 1 Martie

Chiar și în mijlocul durerii, Oana Roman nu este singură. În dimineața de 1 Martie, în fața porții casei sale, vedeta a fost întâmpinată de două buchete de lalele galbene, un gest care i-a atins inima și a adus un zâmbet pe chipul ei încărcat de tristețe. Chiar dacă nu cunoaște identitatea persoanei care a făcut acest gest, emoția și recunoștința au fost puternice.

Într-o postare pe Instagram, Oana Roman și-a împărtășit bucuria și surpriza, mulțumind pentru gestul deosebit pe care l-a primit în această zi specială. Gestul simplu, dar profund, a fost perceput ca un act de compasiune și sprijin în momentele dificile prin care trece.

„Azi s-a gândit cineva la mine și mi-a lăsat flori la poartă 🙏🙏❤️”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Vedeta, emoționată până la lacrimi

Pierderea mamei sale, Mioara Roman, a lăsat un gol imens în viața Oanei. Trecerea în neființă a mamei sale a fost un moment profund dureros, iar vedeta a simțit nevoia să își exprime recunoștința și să mulțumească public pentru suportul primit din partea fanilor și a celor dragi. Într-un moment de vulnerabilitate, Oana Roman a ținut să le transmită mulțumiri și să recunoască că energia și puterea primită din partea celor din jur au fost de neprețuit în această perioadă dificilă.

„Am simțit nevoia să vorbesc un pic cu voi ca să vă mulțumesc în primul rând pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile pe care mi le-ați trimis, pentru toată susținerea pe care am primit-o, pentru puterea pe care mi-ați dat-o și voi fiind cu sufletul alături de mine în această perioadă atât de grea. (…) Vă sunt recunoscătoare pentru că am simțit o putere și o energie extraordinară din partea voastră”, a spus Oana Roman.

Astfel, în ziua de 1 Martie, Oana Roman a trăit un moment de bucurie și emoție, surprinsă de gestul neașteptat de compasiune și sprijin. În ciuda durerii provocate de pierderea mamei sale, vedeta a găsit alinare și lumină în gestul simplu, dar plin de semnificație, primit în fața porții casei sale. Recunoștința și emoția s-au împletit într-un moment deosebit pentru Oana Roman, dovedind încă o dată puterea și importanța susținerii din partea celor din jur în momentele dificile.

 

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: