Redactia.ro
Home » Homepage » Ce a transmis Oana Roman la o zi după ce și-a îngropat mama: „O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”

Ce a transmis Oana Roman la o zi după ce și-a îngropat mama: „O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”

Ce a transmis Oana Roman la o zi după ce și-a îngropat mama?!

Oana Roman a transmis un mesaj profund și emoționant pe rețelele de socializare, la o zi după ce și-a înmormântat mama, Mioara Roman. În acest mesaj, Oana își exprimă recunoștința față de toți cei care au sprijinit-o în aceste momente dificile și împărtășește sentimentele de mulțumire și apreciere pentru suportul moral primit. Oana menționează cât de mult înseamnă pentru ea toată această susținere și cum o ajută să treacă mai ușor peste pierderea mamei sale.

Mioara Roman a fost înmormântată pe 26 februarie 2024

Ceremonia de înmormântare a Mioarei Roman a fost un moment de profundă tristețe pentru familia și prietenii acesteia, care s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu la Cimitirul Reînvierea, după o slujbă religioasă emoționantă oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Oana își găsește puterea de a merge mai departe în fiica sa, Isabela, care i-a oferit mereu curaj și voință.

În mesajul său, Oana le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături, de la familie și prieteni, până la cei care au venit să-și ia rămas bun de la mama sa și preoților care au oficiat slujba. De asemenea, ea își exprimă recunoștința pentru fiica sa, Isabela, și pentru sprijinul necondiționat primit din partea rudelor și a prietenilor apropiați.

Ce a transmis Oana Roman în mediul online

Oana Roman își încheie mesajul mulțumindu-i mamei sale pentru puterea pe care i-o dă, pentru mesajele pe care i le trimite și pentru liniștea, pacea și iubirea pe care le simte acum. Ea promite să comunice cu fanii săi pe rețelele de socializare atunci când va simți că este pregătită să fie din nou activă și prezentă în viața publică.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama.

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama.

Mulțumesc că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesonalismul tău desăvârșit.

Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume.

Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Cărămizaru, Părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama.

Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire.

O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a decedat în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov unde era internată de mai mulți ani, la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului. Pierderea ei marchează un moment de profundă tristețe pentru familia Roman, care își amintește cu drag de ea și de impactul pe care l-a avut în viețile lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: