Redactia.ro
Home » Monden » Nimeni nu a știut, dar acum s-a aflat. Suferința pe care Mioara Roman a trăit-o în ultimele luni de viață permanent

Nimeni nu a știut, dar acum s-a aflat. Suferința pe care Mioara Roman a trăit-o în ultimele luni de viață permanent

Mioara Roman, infectată cu noul COVID-19

Mioara Roman, o figură cunoscută și respectată, a părăsit această lume la vârsta de 83 de ani, la data de 23 februarie, în jurul orei 01:00. Fosta soție a lui Petre Roman a traversat ani dificili, confruntându-se cu diverse probleme de sănătate, care au culminat într-o decizie dificilă pentru familia sa – să primească suport specializat în cadrul unui centru pentru bătrâni, la Snagov.

O viață marcată de luptă și suferință

Tragedia și suferința au fost însoțitoare constante ale vieții Mioarei Roman. Anul trecut, a suferit o intervenție chirurgicală majoră, iar medicii au fost sinceri în privința șanselor sale minime de supraviețuire. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a o menține în viață, destinul a avut alte planuri. La scurt timp după operație, mama iubitei vedete de televiziune Oana Roman și a Catincăi Roman a părăsit această lume, în liniște, pe unul dintre paturile centrului din Snagov.

În aceste momente de durere și pierdere, familia îndurerată se pregătește să-și conducă draga lor pe ultimul drum. Oana Roman, fiica Mioarei Roman, a preluat organizarea ceremoniei funerare, lucrând îndeaproape cu Gabriela Lucuțar, patroana unei case de pompe funebre. Ceremonia, plină de semnificație și emoție, va fi una specială, reflectând viața și amintirile legate de Mioara Roman.

Ultimele luni din viața ei au fost dificile

Raul Pătrașcu, patronul centrului de bătrâni din Snagov, a dezvăluit că Mioara Roman era o persoană care depindea de serviciile specializate, fiind în nevoie de ajutor în toate aspectele vieții de zi cu zi. Echipa angajaților centrului din Snagov a fost mereu alături de ea, oferindu-i tot suportul și îngrijirea de care avea nevoie în momentele grele.

Avem aici pacienți care sunt fie post AVC, post fracturi, cu boli neouro-degenerative, precum Alzheimer, fie demențe generative sau vasculare. Doamna Roman, fiind o persoană cu multiple patologii, chiar a beneficiat de tot ce avem noi mai bun de oferit. Se întâlnea foarte des cu personalul nostru, o ajutam în toate activitățile zilnice. Pentru că dânsa era o persoană dependentă.”, a declarat Raul Pătrașcu unui trust de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: