Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Ramona Crăciunescu de la Survivor România în locul în care au murit soțul și fetița ei. Se întâmplă la cinci ani de la tragedie

Ce a găsit Ramona Crăciunescu de la Survivor România în locul în care au murit soțul și fetița ei. Se întâmplă la cinci ani de la tragedie

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a avut parte de o adevărată dramă în viața ei. Fosta concurentă a celebrei competiții a suferit enorm, după ce iubitul ei, dar și fetița lor au murit, acum cinci ani.

Ce a găsit Ramona Crăciunescu la locul tragediei

Ramona Crăciunescu a vizitat locul tragediei în care au murit iubitul ei și fetița lor, acum cinci ani. Fosta concurentă a competiției celebre de la PRO TV a avut parte de o mare dramă în viața ei, după ce și-a pierdut cele mai dragi persoane. Acum cinci ani, iubitul Ramonei, dar și fetița lor au murit, după o tragică explozie. După atâta timp, Ramona a observat câteva detalii cutremurătoare de la fața locului. Tânăra susține că pe stradă se mai văd încă urmele tragediei.

“După 5 ani, încă se vede aluminiul de la rulotă lipt în asfalt și sticla care s-a topit. Și în stradă se mai văd încă urme. Aici era un copac care a ars”, a spus fosta concurentă de la Survivor România postat pe TikTok.

@craciunescuramona #hurt #sadstory ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Drama Ramonei Crăciunescu de la Survivor România

Ramona Crăciunescu a avut parte de clipe foarte grele în viața ei. Aceasta și-a pierdut cele mai dragi ființe: iubitul și fiica lor. Aceștia se aflau la mare, unde au petrecut timp frumos împreună. Totul până când o tragedie s-a abătut asupra lor. Fiica lor, Sofia, a sfârșit într-o expozie puternică. Fiul lor a scăpat cu viață, însă Ramona și iubitul ei eu făcut tot posibilul să o salveze pe cea mică. Din păcate, totul a fost în zadar. Aceștia au intrat de multe ori în foc, să-și salveze copila, însă nu au reușit. Ramona și iubitul ei s-au ales cu arsuri grave. Femeia a stat în comă, iar iubitul ei a murit după șapte zile de la accident.

A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să rezisti. Am intrat de mai multe ori, am luat foc amandoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a povestit Ramona, la Survivor.

@craciunescuramona #sadstory #hurt #fy #foruyou #missyou ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: