Redactia.ro
Home » Monden » Ce a mâncat prima oară Carmen Grebenișan după ce s-a întors din competiția Survivor România? Și-a făcut poftele și nu s-a uitat la calorii

Ce a mâncat prima oară Carmen Grebenișan după ce s-a întors din competiția Survivor România? Și-a făcut poftele și nu s-a uitat la calorii

carmen grebenisan

Ce a mâncat prima oară Carmen Grebenișan după ce s-a întors din competiția Survivor România? Și-a făcut poftele și nu s-a uitat la calorii! Iată detaliile!

Ce a mâncat prima oară Carmen Grebenișan după competiția Survivor România

După ce a încheiat aventura din Republica Dominicană pe locul 3 în competiția Survivor România 2023, Carmen Grebenișan s-a întors în România cu o poftă nemaiîntâlnită, burgeri și cartofi prăjiți.

După 6 luni de diete riguroase și restricții alimentare, creatoarea de conținut a hotărât să-și satisfacă toate poftele culinare, fără să numere caloriile.

Experiența petrecută în Republica Dominicană nu a fost deloc ușoară pentru Carmen Grebenișan, fiind departe de confortul de acasă și de opțiunile variate de alimente pe care le avea la dispoziție. Astfel, revenirea în România a reprezentat pentru ea o oportunitate de a se bucura din plin de preparatele și gusturile pe care le-a dorit atât de mult în ultimele luni.

Însoțită de Andrei Krișan și Ștefania Stănilă, doi dintre foștii săi colegi de la Survivor România, Carmen Grebenișan s-a bucurat de burgeri și cartofi prăjiți!

Sursa foto: InstaStory

Câți bani a încasat de la PRO TV

Pe parcursul celor 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan ar fi fost remunerată pentru participarea sa la Survivor România cu suma de 5.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă că a încasat nu mai puțin de 100.000 de euro în total, potrivit informațiilor apărute în presă.

Revoltă printre fanii emisiunii Survivor România

Revoltă printre fanii emisiunii Survivor România. Românii au izbucnit după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu. Victoria sa a stârnit controverse și nemulțumire în rândul telespectatorilor, mulți considerând că acesta nu a meritat să fie declarat câștigător.

Andrei Krișan a fost considerat de fanii emisiunii un concurent puternic, fiind favoritul multora, motiv pentru care mulți telespectatori credeau că el va câștiga titlul de supraviețuitor. În ultimul joc al finalei, Krișan a reușit să câștige două dintre etapele competiției și s-a calificat direct în finală, prin votul publicului. În schimb, Dan Ursa și Carmen Grebenișan au intrat la votul publicului, iar Grebenișan a fost eliminată, lăsând finala între Ursa și Krișan.

Revolta și nemulțumirea fanilor s-au manifestat în special pe rețelele sociale, unde aceștia și-au exprimat dezamăgirea față de rezultatul finalei. Comentariile negative au abundat, criticând faptul că Dan Ursa a fost perceput ca fiind lent pe traseu și că nu a meritat victoria.

Comentariile utilizatorilor de pe paginile de Facebook și Instagram ale emisiunii au arătat indignarea fanilor:

„În finală s-a târât pe traseu, mai avea puțin și își dădea sufletul și tot el câștigă… Nu este drept… Andrei, tu ești de fapt câștigătorul Survivor pentru mulți de acasă!”,

„Specific românesc, un supraviețuitor care la final mai avea un pic și leșina!”, relatează Fanatik. 

Mulți telespectatori și-au exprimat dezamăgirea în legătură cu sistemul prin care este desemnat câștigătorul, cerând o schimbare a acestuia. Aceștia consideră că votul publicului nu ar trebui să fie singurul criteriu în a decide cine merită să câștige trofeul.

Telespectatorii au izbucnit după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu

Unii fani chiar au amenințat că nu vor mai urmări următorul sezon al emisiunii:

„Krișan merita 100% !!!”,

„Adiós, Survivor!!!! Nu mă mai uit niciodată la voi!”,

„Foarte dezamăgitor, eu personal nu mă mai uit la următorul sezon”, scrie aceeași sursă.  

Fanii lui Andrei Krișan au subliniat faptul că acesta a învins în toate duelurile din ultima etapă a jocului și că merita să fie câștigător:

„Ieși 1 din 3 la 2 jocuri …și după „marele public” decide să stai jos. Un format dezamăgitor… felicitări lui Ursa, dar nu cred că e suficient ca dacă ești grăsuț și slăbești ești supraviețuitorul suprem… totu și 4-0 nu cred că e scor demn de locul 1.”

„Nu este corect, rușine Pro TV, Andrei este câștigător, a jucat impecabil”,

„Oribil. Nu trebuia sa câștige el. Nu am putut vota”,

„Ăsta era să-și dea duhul pe traseu și totuși el a câștigat…vai si amar”, mai sunt alte comentarii lăsate de utilizatori, potrivit sursei citate.

În ciuda nemulțumirii exprimate de unii fani, au existat și internauți care au considerat că Dan Ursa a meritat trofeul. Performanțele sale pe traseu și atitudinea sa socială au fost apreciate de mulți, care l-au văzut ca pe un concurent demn de titlul de supraviețuitor.

Este clar că victoria lui Dan Ursa la Survivor România 2023 a stârnit controverse și nemulțumiri în rândul fanilor emisiunii. Opiniile sunt împărțite și dezbaterea continuă în mediul online. Este posibil ca această polemică să conducă la schimbări în sistemul de desemnare a câștigătorului în sezoanele viitoare ale emisiunii, pentru a asigura o decizie mai corectă și echitabilă.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: