Redactia.ro
Home » Monden » Ce a mărturisit Irina Loghin despre Fuego?! S-a întâmplat chiar la împlinirea vârstei de 85 de ani

Ce a mărturisit Irina Loghin despre Fuego?! S-a întâmplat chiar la împlinirea vârstei de 85 de ani

Irina Loghin, alături de Fuego.

La împlinirea vârstei de 85 de ani, legenda muzicii populare românești, Irina Loghin, a sărbătorit printr-o petrecere memorabilă, unde au participat atât membrii familiei, cât și prieteni apropiați. Printre invitații de onoare s-a numărat și cunoscutul artist Paul Surugiu, mai bine cunoscut sub numele de scenă Fuego, care a fost întotdeauna apropiat de Irina Loghin, fiind considerat de aceasta ca un fiu adoptiv.

Legătura specială dintre Fuego și Irina Loghin

Această legătură specială dintre cei doi artiști a fost evidențiată și cu ocazia acestei sărbători, Fuego exprimându-și recunoștința și admirația pentru tot ceea ce Irina Loghin a reprezentat în viața sa profesională și personală. Colaborările lor muzicale au dus la realizarea unor proiecte de succes, care au câștigat inimi în întreaga lume și au consolidat o relație profundă și durabilă între ei.

„Face o vârstă de aur, iar eu sunt bucuros că am realizat împreună un proiect de succes, de anvergură, cu două albume premiate, alături de Orchestra Lăutarii’ și maestrul Nicolae Botgros, concerte în toată lumea, amintiri! Îi doresc liniște, bucurii alături de nepoată, putere de a fi pe scenă, răbdare și multă sănătate!

Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes, care continuă să aibă admiratori. Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură. La mulți ani, mama Irina Loghin”, a spus Fuego despre Irina Loghin, pentru VIVA.

Irina Loghin, cu o carieră impresionantă atât în muzică cât și în viața publică, a avut parte de o zi de naștere plină de emoție și recunoștință, marcând momentul prin prezența celor dragi. De-a lungul anilor, artista a fost o prezență constantă pe scenă, inspirând generații întregi cu vocea și talentul său. Relația specială cu Fuego, pe care îl consideră fiul ei adoptiv, subliniază importanța legăturilor umane și a mentoratului în lumea artistică.

„Am avut parte de o zi specială, alături de familie și de mulți prieteni dragi. Alături de mine a fost și fiul meu adoptiv, Paul, care îmi este alături an de an în această minunată zi. Le mulțumesc tuturor și va mulțumesc vouă, dragii mei, pentru sutele de mesaje și telefoane! Îmi pare rău că nu am reușit sa răspund tuturor!”, a mărturisit Irina Loghin, pentru VIVA!

Irina Loghin a împlinit 85 de ani

Pe lângă realizările sale artistice, Irina Loghin a avut o contribuție semnificativă și în viața politică a României, activitate pentru care primește o pensie specială de la stat. Experiența sa ca deputat și senator reflectă angajamentul și pasiunea pentru serviciul public, aducându-i nu doar recunoaștere, ci și un venit financiar stabil.

Sărbătorirea zilei de naștere a Irinei Loghin a fost un prilej de bucurie și recunoștință, reunind oameni dragi și marcând încă un capitol în viața plină de realizări a artistei. Relația sa cu Fuego, pe care l-a invitat special la eveniment, demonstrează că legăturile create în lumea muzicii pot depăși scena și pot deveni veritabile relații de familie. Această sărbătoare nu a fost doar o celebrare a vârstei, ci și a unei vieți dedicate artei, culturii și comunității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: