Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | Motivul pentru care Irina Loghin nu mănâncă deloc carne de porc. Artista, detalii neștiute din viața personală. Ce mesaj a transmis pentru fani

EXCLUSIV | Motivul pentru care Irina Loghin nu mănâncă deloc carne de porc. Artista, detalii neștiute din viața personală. Ce mesaj a transmis pentru fani

Irina Loghin e în toi cu pregătirile de Crăciun. Artista va petrece Sărbătorile de iarnă împreună cu familia, în locurile natale. Cântăreața a vorbit pentru redacția.ro despre viața personală.

Irina Loghin a dezvăluit pentru fanii săi de ce nu mănâncă carne de porc cu ocazia Crăciunului. Ajunsă la 84 de ani, artista se bucură de viață ca-n tinerețe.

„Nu mănânc porc de foarte mult timp. Iubesc animalele și am milă de ele. Când eram mică îmi puneam mîinile la urechi atunci când se tăia porcul la noi. Îmi părea foarte rău de ei. Nu mănânc carne în general. Foarte, foarte rar gust carne de pui. Astea sunt tradițiile de Crăciun”, a spus Irina Loghin în exclusivitate pentru redacția.ro.

Detalii neștiute despre viața personală

Cântăreața de muzica populară a fost deputat, dar nu mai vrea să audă de politică.

„Doamne Ferește de așa ceva. Nu mai îmi trebuie. Vadim Tudor m-a păcălit, să zic așa, dar nu mai vreau să mă implic. Am avut și pensie de parlamentar, dar ne-au luat-o. Din vară nu mai iau nimic. Măcar să se ducă banii la oamenii săraci, să fie ajutați”, a dezvăluit Irina Loghin.

Artista va petrece Sărbătorile de iarnă în România și a avut un mesaj special pentru fanii săi.

„Acum 15 ani am fost de Revelion în Australia. Atât de cald era. Am plâns că nu aveam zăpadă cum eram eu învățată, dar uite că am ajuns ca ei. Rar mai avem iarnă ca-n trecut de Sărbători. Vreau să fie pace în lume și le urez la toată lumea sănătate”, a mai spus Irina Loghin.

Înainte Crăciunului, artista a susținut un concert de zile mari la Costinești. Irina Loghin a ridicat oamenii în picioare cu melodiile sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: