Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit fiica Gabrielei Cristea la grădiniță: „Iris a fost supusă unui abuz!”

Ce a pățit fiica Gabrielei Cristea la grădiniță: „Iris a fost supusă unui abuz!”

Ce a pățit fiica Gabrielei Cristea la grădiniță: „Iris a fost supusă unui abuz!”

Gabriela Cristea a povestit că una dintre fiicele ei, Iris, ar fi trecut printr-un abuz emoțional. Iată ce i s-ar fi întâmplat, potrivit spuselor acesteia.

Ce a pățit fiica Gabrielei Cristea la grădiniță: „Iris a fost supusă unui abuz!”

Gabriela Cristea își iubește nespus de mult copiii și suferă când fetițele ei trec printr-o situație neplăcută. Se mai întâmplă și astfel de lucruri, după cum aceasta a povestit. Chiar la grădiniță. Ea și soțul ei, Tavi Clonda, au împreună două fete – Victoria Bella Margot (5 ani) și Iris Thea Selena (4 ani).

Gabriela Cristea a povestit pe Instagram ce ar fi pățit Iris, din spusele ei.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația celui mai încăpățânat copil, dar și a celui mai înțelegător este în momentul în care vorbești cu el ca de la egal la egal și îi explici lucruri”.

„Ea mușca. Este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară. Ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel. Făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani. Și a făcut până când, la un moment dat, a fost pedepsită de către educatoare, care a strâns-o de mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel”.

„Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept”, este mesajul Gabriela Cristea de pe Instagram.

Gabriela Cristea și-a retras fiicele de la grădinița privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să le retragă pe cele două fetițe de la grădinița privată pe care o frecventau. Drept prin urmare, ieri, au început noul an școlar la o grădiniță de stat. Iată ce a stat în spatele deciziei lor de a le muta pe micuțe!

Soțul prezentatoarei TV a explicat de ce fetele nu mai merg la o grădiniță privată, ci la una de stat.

„Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți. Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau OK, dar nu… la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac. Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește, ni se spunea, bineînțeles. Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă. Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era OK”, a declarat Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: