Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Jorge în vacanța pe litoral! Întâmplarea care l-a speriat pe cântăreț

Ce a pățit Jorge în vacanța pe litoral! Întâmplarea care l-a speriat pe cântăreț

Unul dintre cei mai apreciați artiști, Jorge, a avut parte de o experiență neplăcută într-o recentă vacanță pe litoral. Cântărețul a ales să petreacă câteva zile la mare, alături de întreaga familie. În dorința de a avea câteva momente de relaxare, lucrurile au luat o neașteptată întorsătură pentru Jorge. Chiar artistul a povestit un moment neplăcut în vacanța pe litoral!

Ce a pățit Jorge în vacanța pe litoral! Întâmplarea care l-a speriat pe cântăreț

Jorge a povestit că, aflându-se în vacanță și afara fiind extrem de cald, s-a hotărât să doarmă o noapte pe plajă. După ce a pregătit local și s-a pus într-un final să doarmă, artistul a avut parte de o senzație neplăcută.

„Pe la 1:30 seara am zis hai să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: Și așa-i foarte cald! Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlongul acesta ca să dorm.

Încă se mai auzea muzica de la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți la maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație”, a povestit artistul pe rețelele de socializare.

Jorge, despre soția lui

Jorge și Ramona Prodea sunt împreună de zece ani. Împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au un băiețel. Jorge a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa. „E important să te focusezi pe calitățile partenerului, pentru că dacă în mintea ta, tu te gândești la defectele celuilalt vei hrăni o despărțire la care tu nici nu te gândești. (…)

N-am auzit-o niciodată țipând în acești 10 ani deci clar ar fi ceva nou pentru mine. Este cel mai cald om de pe planetă, nu pot să mă cert cu ea. Nici n-am nicio șansă. La noi este maxim o discuție. N-am cu cine să mă cert. M-aș certa, dar n-am cu cine”, a spus Jorge, la Antena Stars.

Pe când cei doi se aflau în pragul despărțirii, a apărut cererea în căsătorie. Acela a fost momentul care i-a unit până în prezent. Ei au hotărât pe loc să rămână împreună pentru tot restul vieții și să depășească toate momentele dificile pe care le vor mai întâmpina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: