Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit o familie de români în Grecia. Niciun turist nu ar trebui să treacă prin așa ceva: ”Totul e lipicios și grețos!”

Ce a pățit o familie de români în Grecia. Niciun turist nu ar trebui să treacă prin așa ceva: ”Totul e lipicios și grețos!”

Grecia este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice, pentru care mulți optează din punct de vedere al prețurilor accesibile și al peisajelor de nedescris. Un cuplu din România nu a avut tocmai o experiență plăcută cu această țară turistică și a relatat tot ce au pățit ei în timpul excursiei.

Experiență șocantă în Grecia

O familie de români a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în Greci, unde visau să se bucure de vacanța mult visată. Auziseră numai de bine despre această destinație turistică, dar se pare că așteptările lor au fost înșelate și nimic nu a fost cum visau.

Cei doi români și copilul lor de vârstă fragedă au închiriat un apartament în locația unde sperau să se bucure de aer curat și liniște. Au luat o cazare timp de o lună într-o insulă din Marea Egee, dar au ajuns să plece de acolo după doar câteva zile, pentru că ce au văzut nu le-a picat deloc bine.

Românii au rezervat o casă prin Airbnb, dar au avut surpriza de a observa că lipsește cu desăvârșire curtea, iar mizeria, praful și mirosul urât erau la ordinea zilei. Bărbatul a vorbit despre problema lui pe rețelele de socializare, pentru a-i atenționa și pe alții care vor să își facă acolo vacanța.

“Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 eur, fiind extra sezon. Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam!

E un apartament într-o clădire, dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun. Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos”, a scris bărbatul.

Grecia, un coșmar pentru români

Familia păgubită a cerut sfaturi de la oamenii din mediul online și inclusiv recomandări pentru alte cazări pentru următoarele 2-3 săptămâni. Voiau să scape cât mai repede din acel loc și să se asigure că vor avea parte de liniște alături de micuțul lor.

Ar fi vrut să se bucure de aer curat și mare, dar s-au ales cu un miros greu și mucegai. Au spus clar care este cazarea ce le-a înșelat așteptările, pe motiv că și lor le-au fost date peste cap planurile.

„Va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival”, a completat turistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: