Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit o femeie care a cumpărat acest tablou bântuit. Detaliile uluitoare care au ieșit la iveală despre cazul bizar

Ce a pățit o femeie care a cumpărat acest tablou bântuit. Detaliile uluitoare care au ieșit la iveală despre cazul bizar

Ce a pățit o femeie care a cumpărat acest tablou bântuit. Detaliile uluitoare care au ieșit la iveală despre cazul bizar

S-a aflat ce a pățit o femeie care a cumpărat acest tablou bântuit. Cazul ei a înspăimântat o lume întreagă, după ce s-au aflat niște detalii uluitoare despre situația ei.

Femeia a cumpărat acest tablou, în care apare o fetiță, de la un magazin caritabil. După ce au început să se petreacă tot felul de lucruri bizare și care au înspăimântat-o, acum ea este convinsă că este vorba despre un tablou bântuit.

Ce a pățit femeia care a cumpărat un tablou bântuit

Zoe Elliot-Brown din East Sussex, Marea Britanie, a fost invitată într-o emisiune de televiziune ca să povestească ce s-a întâmplat după ce a achiziționat straniul obiect. Ea a susținut în direct că pictura ar fi bântuită și că s-ar ascunde ceva rău în rama acesteia.

În imagine apare o fetiță mică, îmbrăcată într-o rochie roșie, iar chipul ei este cât se poate de serios. Femeia în vârstă de 36 de ani a mers la un magazin caritabil, a plecat acasă cu tabloul, apoi au început să aibă loc mai multe evenimente neobișnuite. Zoe locuiește împreună cu mama ei, Jayne. Bătrâna în vârstă de 68 de ani a devenit obsedată de acest obiect. Mai mult decât atât, și starea ei fizică s-a schimbat. A început să aibă frisoane, să tremure, ba chiar să îi fie atât de frig încât avea nevoie de patru pulovere ca să se încălzească.

Atunci când Zoe a văzut pictura în vitrina magazinului online, pe tablou era lipit un bilet pe care scria: „Ea s-a întors! Vândută și returnată de două ori. Ai suficient curaj?”. Ea crede acum că se ascunde ceva în spatele imaginii, în ramă, care pare să nu fi fost desfăcută de mulți ani.

Când a pus întrebări proprietarului magazinului despre persoana care a adus inițial tabloul, acesta i-a spus că un bărbat a intrat în interior, a lăsat tabloul împreună cu niște rame vechi, apoi a plecat fără să spună niciun cuvânt. Prima dată, o altă femeie a cumpărat tabloul, după ce i-a atras atenția aspectul lui straniu. Însă, după doar câteva zile, l-a adus înapoi și a susținut că i-a distrus viața, conform Daily Mail.

Când Zoe a ajuns acasă cu pictura respectivă, câinele ei a început imediat să latre și să urle la aceasta, refuzând cu desăvârșire să se apropie de ea. Speriată, a decis să împacheteze tabloul și să îl țină în grădina unei prietene. Însă, mama ei, Jayne, i-a cerut să îl aducă în casă ca să nu „răcească” fetița din el.

Dimineața, când a coborât din camera ei, a văzut cum bătrâna mângâia chipul din pictură. Evenimentele bizare au continuat! Când a ieșit să își plimbe câinele, Zoe a văzut în fața ei o figură întunecată, care apoi a început să o urmărească. Abia atunci a decis să returneze tabloul, însă proprietarul magazinului i-a spus că nu vrea să îl aibă din nou în clădire.

Chiar dacă se teme pentru ce se poate întâmpla, femeia a decis să ia înapoi acasă tabloul bântuit, iar acum își dorește să afle cine anume l-a pictat și cum poate să îl purifice. În cele din urmă, în emisiunea în care a fost invitată, a fost desfăcută rama tabloului. Sticla care acoperea pictura arăta de parcă se imprimase figura fetiței sub forma unei siluete întunecate. Mai mult decât atât, tânăra care l-a desfăcut susține că tabloul a fost deschis extrem de greu, de parcă o forță nu își dorea să o lase să facă asta.

Sursă foto: Daily Mail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: