Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un bărbat care a adormit lângă telefonul băgat în priză. Cum a fost găsit

Ce a pățit un bărbat care a adormit lângă telefonul băgat în priză. Cum a fost găsit

De ce nu trebuie să ne încărcăm niciodată telefonul cu husa pe el? Ce spun experții

Iată ce a pățit un bărbat care a adormit lângă telefonul băgat în priză. Cum a fost găsit omul.

Ce a pățit un bărbat care a adormit lângă telefonul băgat în priză. Cum a fost găsit

Cazul vine din Thailanda. Totul a început după ce bărbatul de 34 de ani, pe nume Puttawat Kamwan, nu a mai mers la serviciu câteva zile la rând. Colegii lui au fost primii care s-au îngrijorat, mai ales că bărbatul nu le-a transmis niciun mesaj că nu va mai ajunge la muncă.

Colegii au decis să se ducă până la el acasă, la apartamentul lui din provincia Samut Prakan, Thailanda. Și acolo l-au și găsit. Din păcate, fără suflare.

„Suntem angajații unui magazin de bijuterii. Puttawat a lipsit trei zile și nu a răspuns la telefon. După muncă, ne-am dus la el, dar am constatat că ușa lui era deschisă. Am contactat proprietarul, am intrat și l-am găsit”, a spus unul dintre colegii bărbatului.

Tânărul era mort, întins pe pat, cu brațul sprijinit de telefonul mobil. Imaginile realizate de colegii lui arată că lângă pat se găseau încărcătorul și cablul de alimentare. Se pare că acesta ar fi murit din cauza unui șoc electric, după ce a adormit în timp ce își atingea telefonul mobil care era la încărcat.

Proprietarul clădirii a declarat că Puttawat a rămas singur acasă. Avea obiceiul să stătea liniștit în camera lui, așa că nu a crezut că ceva este în neregulă.

„De obicei, era tăcut și se odihnea în camera lui sau bea cutii de bere după muncă. Am văzut că i s-a deschis ușa. Am crezut că este doar bolnav”, a spus proprietarul.

Așa cum cere procedura, polițiștii au deschis o anchetă.

„Puttawat Kamwan era întins pe pat. Brațul lui drept atingea și telefonul care era la încărcat. Nu am găsit nicio urmă de agresiune. Din dovezi, era mort de cel puțin trei zile. Cadavrul era umflat și un mirosul urât se simțea în toată camera”, a declarat Pongnarin Nontanok, anchetator.

„Electrocutarea poate fi cauza morții”, a spus el. „Acest lucru a fost confirmat cu o autopsie la Spitalul Ramathibodi Chakri Naruebodindra din Bangkok”, a mai afirmat omul legii, conform Mirror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: