Redactia.ro
Home » Știri »  Ce a pățit un pensionar de 82 de ani, după ce a angajat un tânăr român pentru a avea grijă de el? Cazul care a cutremurat Spania

 Ce a pățit un pensionar de 82 de ani, după ce a angajat un tânăr român pentru a avea grijă de el? Cazul care a cutremurat Spania

 Ce a pățit un pensionar de 82 de ani, după ce a angajat un tânăr român pentru a avea grijă de el? Cazul care a cutremurat Spania

Un tragic incident a cutremurat Spania, iar în centrul său se află povestea unui pensionar de 82 de ani și a tânărului român pe care l-a angajat ca îngrijitor. Ceea ce a început ca o relație de vecinătate și prietenie s-a transformat într-un caz judiciar complex, în care sunt implicate acuzații de omor și dispute legale. Iată detaliile!

Ce a pățit un pensionar de 82 de ani, după ce a angajat un tânăr român pentru a avea grijă de el

Pensionarul spaniol și românul în vârstă de 46 de ani au devenit vecini și prieteni în urmă cu ceva timp. Îngrijitorul român, care locuia în apropierea casei bătrânului, a oferit ajutor și sprijin în numeroase ocazii. Legătura dintre cei doi s-a adâncit atunci când spaniolul a avut nevoie de îngrijiri speciale după ce a suferit un accident vascular în 2020. Românul a fost alături de el, îngrijindu-l și asigurându-se că primește toată atenția de care avea nevoie.

Tragedia a lovit în momentul în care bătrânul și-a găsit sfârșitul în circumstanțe extrem de suspecte. Conform anchetatorilor spanioli, acesta a murit după ce a ingerat o soluție de desfundat țevile. Mai mult, românul care îi era îngrijitor a fost acuzat de omor, fiind considerat principalul suspect în acest caz.

Cazul care a cutremurat Spania

Autoritățile spaniole cer o sentință dură împotriva românului, solicitând 23 de ani de închisoare și daune morale semnificative către moștenitorii legali ai pensionarului decedat. Pe de altă parte, avocatul românului susține nevinovăția clientului său, subliniind lipsa de dovezi concludente care să ateste un omor cu premeditare, potrivit cancan.ro.

Ancheta procurorilor spanioli este în desfășurare, iar detalii suplimentare sunt așteptate pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei. În ciuda acestui caz șocant, rămâne important să se lămurească adevărul și să se facă dreptate pentru toate părțile implicate.

Sursa foto: adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: