Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a pățit un român care s-a cazat la all inclusive în Bulgaria: ”Nu mai vin niciodată, mulți oameni de nimic”

Ce a pățit un român care s-a cazat la all inclusive în Bulgaria: ”Nu mai vin niciodată, mulți oameni de nimic”

Un român a povestit prin ce pățanie a trecut în Bulgaria, după ce s-a cazat la un hotel de 4 stele, all inclusive, din stațiunea SunnyBeach. Postarea lui a devenit virală pe internet și a stârnit multe reacții din partea românilor.

Ce a pățit un român care a mers în Bulgaria

Un român care a vrut să petreacă câteva zile de liniște și relaxare, s-a cazat la un hotel de patru stele, all inclusive în stațiunea Sunny Beach. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. Acesta a trăit o experiență neplăcută și n-a ezitat să le povestească și altora, pentru a nu fi nevoiți să treacă prin aceeași situație.

Totul a început de la faptul că nu se putea plăti cu cardul, iar parcarea era 15 leva pe zi. În schimb, românul spune că hotelul arăta bine, iar camera era spațioasă. În schimb, serviciile și personalul hotelului au lăsat mult de dorit. Turistul a plătit cazarea 1000 de euro pentru două persoane, iar mâncarea nu a fost ce a trebuit. Acesta este de părere că pentru români, mâncarea care se oferea la hotelul respectiv, nu era tocmai bună.

Postarea integrală făcută de român

Sunny Beach – Hotel Neptun ****  aflat pe plajă- all inclusive – 1000 euro 2 pers. Prima dată în Bulgaria. Recenzii aproape de 5 pe orice pagină. Nicăieri nu poți să plătești cu cardul. Hotelul arată foarte bine, camera spațioasă, foarte bine întreținută, totul funcțional. Parcarea 15 leva pe zi.

Mâncarea: pentru români, 70 – 80% din tot ce-i la linie nu poate fi mâncat. Meniul este identic cu cel de pe vasele de croazieră, adică sărăkie la bani mulți. Barul: au băuturi locale. Prepară și mixuri cu ce au (vodka orange). Berea e nașpa. Vinul bunicel, cu buchet floral. Pentru stimarea tipsului au agățat câteva bancnote pe un raft…un fel de cerșetorie.

Personalul: foarte grețos. Mulți habar nu au engleză. Nimeni nu salută, ba din contră, te evită. Plajă: nisip fin, șezlong 10 leva, umbrela 10 leva. Două șezlonguri + umbrela=30 leva, nu 15, nu 20 cum scriau alții. Ăla care se ocupă de șezlonguri mai că n.a bătut.o pe o femeie care se așezase pe sezllong și nu plătise. I.a zis vek-vek. Cocleți cu boxe pe plajă. Opening cu house și manele după ce se îmbată, desigur.

Stațiunea: plină cu cocleti, cu baftalo-acto buleandro, cu trelingari, cu piți pe toace cu care merg prin nisip și mulți oameni de nimic. La vânzare numai gigele nefolositoare și scumpe. Restaurantele: lipite între ele. Mirosul din jurul lor cam nașpa. Așa-zisele cluburi – goale. Dacă nu ești băutor, n.ai ce face seară.  Hărmălaie de abia te înțelegi cu ăla de lângă ține. Am asistat și la o bătaie între bulgari. Vreo 7-8 pe unu’ cam slim. Overall – nașpa. Nu mai vin la bulgari niciodată”, a fost postarea românului pe un grup de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini