Redactia.ro
Home » Știri » Ce a postat Liam Payne înainte să moară. Fostul membru al trupei One Direction a decedat după ce a căzut de la etajul 3

Ce a postat Liam Payne înainte să moară. Fostul membru al trupei One Direction a decedat după ce a căzut de la etajul 3

Liam Payne. Foto: Snapchat

Moartea tragică a cântărețului Liam Payne la doar 31 de ani a zguduit întreaga lume, după ce fostul membru al trupei One Direction a murit în capitala Argentinei, Buenos Aires. Potrivit poliției locale, artistul s-a stins din viață în urma unei căderi fatale de la etajul al treilea al unui hotel din centrul orașului.

Liam, care se afla în vacanță în Argentina, postase pe Snapchat cu doar câteva ore înainte de moartea sa, împărtășindu-le fanilor detalii despre planurile sale pentru acea zi. El vorbea despre cum urma să aibă o zi minunată, plină de activități recreative, și povestea despre experiențele sale în timpul vacanței.

Ultimele postări pe Snapchat

Într-unul dintre videoclipurile postate pe Snapchat, Liam Payne vorbea despre planurile sale de a juca polo în acea zi, un sport pe care îl îndrăgise de curând. „Astăzi călărim. O să călărim niște cai”, spunea artistul, entuziasmat de activitatea ce urma să o desfășoare. Totodată, el a glumit că partida de polo l-ar fi ținut „pe tușă” timp de șase săptămâni, din cauza intensității efortului fizic.

„E atât de greu de făcut, în primul rând pentru că mă dor spatele și gâtul de la balansarea acelui ciocan… sau mai bine zis măciucă, cum îi spun cunoscătorii,” a mai adăugat el, făcând referire la dificultatea sportului. Chiar dacă glumea despre disconfortul resimțit, părea dornic să se bucure de acea zi și de oportunitatea de a juca din nou polo.

În timpul postărilor sale, Liam le-a arătat fanilor camera în care stătea împreună cu iubita sa, Kate Cassidy, cu care avea o relație încă din octombrie 2022. Cei doi păreau să se bucure de timpul petrecut împreună, relaxându-se și savurând momente de intimitate și liniște în timpul vacanței.

O relație plină de afecțiune

Liam și Kate Cassidy și-au împărtășit momente din viața lor personală pe rețelele sociale, iar videoclipurile de pe Snapchat arată un cuplu fericit și relaxat. Într-una dintre postări, Liam glumea pe seama plecării lui Kate din Argentina, tachinând-o că „e un ratat” pentru că trebuia să se întoarcă în Florida. Cassidy, care postase pe rețelele sociale despre întoarcerea ei în Statele Unite la începutul săptămânii, părea să fie în Argentina doar pentru o perioadă scurtă, dar cuplul păstra o atmosferă jucăușă și relaxată.

„Evident, ne întoarcem acasă să ne vedem câinele”, spunea Liam, făcând referire la cățelul pe care cei doi îl adoptaseră recent, pe nume Nala. În videoclipurile postate, Payne și Cassidy se refereau la cățel cu diferite porecle amuzante, cum ar fi „Noonie”, „Chooch” sau „Choochie”, semn că micuțul patruped era un membru foarte drag al familiei lor. Cuplul împărtășea bucuria momentelor simple, povestind despre obiceiurile lor din timpul vacanței, cum ar fi lenevirea în fiecare dimineață și savurarea cafelei și micului dejun „chiar dacă e deja ora 1 după-amiază”.

„Ne trezim literalmente în fiecare zi abia la 12”, se auzea Cassidy spunând pe fundalul videoclipurilor. „Suntem niște pierzători,” glumea ea, arătând atmosfera relaxată și lipsită de griji pe care o trăiau în vacanță.

Pasiunea lui Liam pentru artă

În ultimele sale postări pe Snapchat, Liam Payne și-a luat un moment pentru a împărtăși cu fanii săi pasiunea pentru artă. El vorbea despre operele de artă pe care le descoperise în camera în care se cazase, arătându-le fanilor câteva dintre picturile care îl impresionaseră. „Ocazional, pictez și eu și îmi place să fac artă,” a spus el, însă a recunoscut că nu găsise foarte multe opere de artă care să-l cucerească complet, cu excepția uneia din camera în care stătea.

„Au unele dintre cele mai uimitoare opere de artă în această casă,” a comentat artistul, lăudând atmosfera creată de lucrările expuse în hotel. Se părea că artistul găsise în artă un refugiu și o sursă de inspirație, chiar dacă, după cum el însuși mărturisea, nu își găsise încă o pasiune profundă pentru alte lucrări recente.

O pierdere neașteptată

Liam Payne, un cântăreț apreciat la nivel mondial și o figură extrem de iubită în industria muzicală, a lăsat în urmă o carieră remarcabilă și milioane de fani îndurerați. Încă din perioada One Direction, el cucerise inimile fanilor cu vocea sa distinctă și cu personalitatea carismatică. După destrămarea trupei, și-a continuat drumul muzical ca artist solo, lansând hituri care au captat atenția publicului global.

Moartea sa prematură a adus o tristețe profundă în inimile celor care îl admirau, iar circumstanțele tragice ale decesului său au ridicat multe întrebări. În timp ce videoclipurile postate pe Snapchat arătau un Liam Payne fericit și entuziast cu privire la vacanța sa, evenimentele care au urmat au schimbat brusc această imagine.

Deși Liam și-a exprimat optimismul și bucuria în fața fanilor cu doar câteva ore înainte de decesul său, tragedia sa a subliniat fragilitatea vieții și a fericirii aparent lipsite de griji. Fanii din întreaga lume au rămas șocați de moartea sa subită, iar omagii din partea colegilor din industrie și a admiratorilor săi au început să curgă pe rețelele sociale.

În memoria sa, rămân postările pline de viață și de umor de pe Snapchat, care arată un artist care, în ciuda greutăților personale, a găsit moduri de a se bucura de lucrurile mici și de a împărtăși aceste momente cu cei care l-au susținut necondiționat. Moștenirea lui Liam Payne va rămâne pentru totdeauna vie prin muzica sa și prin amintirile create alături de fanii săi.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: